Forumet - vän - mer än bara känslor

vän - mer än bara känslor

1903 0 22
är så här att jag har mer än bara vänskapliga känslor för en person, för några år sen hade vi det bra men det slutade i vänskapszonen. men jag vill mer än så...

ska jag säga hur jag känner eller bara låta det va och låta tiden ge efter?

tror inte att personen i fråga känner samma sak som jag..

Spana också in:

Klassiskt problem ^^

Gå efter magkänslan. Tror du att du skulle klara av att fortsätta umgås med personen som "bara" vänner? Jag tycker att du ska vara ärlig och säga som du känner, men det är ju inte säkert att vänskapen överlever ditt "erkännande". Du kanske vinner, eller förlorar..WaterTiger:

Frågan är hur bra du själv mår i slutändan av att fortsätta umgås med någon du har känslor för om de inte besvaras.. inget jag skulle göra iaf.


good pointIm not a lemon:

Fråga om hon vill se en film. I slutet av filmen säg att hon är vacker och kyss henne.


nej, gör inte det. det kommer att bli jättekonsigt för henne. säg mycket hellre precis som det är, med ord!
wiiww:

nej, gör inte det. det kommer att bli jättekonsigt för henne. säg mycket hellre precis som det är, med ord!


Alla (nästan) personer uppskattar närhet, inte alla uppskattar press och förhållanden.

Om du säger att du är kär i en person och den inte är det tillbaka kommer det bli en tagg i kanten på ett vänskapsförhållande.

Om du kan umgås o ha trevligt som vänner även efter en kyss kommer ni båda vilja ha mer. Man kan vara intima som vänner, och från intimitet kan ett förhållande växa fram.

Det viktigaste är att inte verka stött om du upplever det som om du blir avvisad, fortsätt bara var glad och visa att du uppskattar den andra personens sällskap, oavsett.
baljan:

tror inte att personen i fråga känner samma sak som jag..


Been there, och usch usch vad konstigt det blev senare. Ibland dissade jag henne totalt för att jag inte klarade av att umgås med henne för att hon sagt att hon inte vill vara mer än vän.
Nu är vi mycket bra vänner igen och inga känslor från mitt håll längre, och inte från hennes vad jag vet iaf.

OF 5:

säger du som det är kommer personen säkerligen bara hata dig efteråt så gör inte det


Nej [crazy] inte i alla fallen

Im not a lemon:

Fråga om hon vill se en film. I slutet av filmen säg att hon är vacker och kyss henne.


Om man nu vågar göra det så visst, men jag tror knappast det är det bästa att göra då det kan bli sjukt fel och paja vänskapsrelationen på direkten om personen tar illa upp av det
Im not a lemon:

Hur skulle den kunna bli annat än smickrad?


Kan ta en tjejkompis som ex.
En kille som gillade henne och hon umgicks lite och en dag så försökte han kyssa henne. Hon gillade inte alls detta och tog mer och mer avstånd från honom efteråt.

Mycket smickrad där ja [rolleyes]
Crypto:

Att det inte alls var ok att han gjorde som han gjorde, att man inte gör sånt bara sådär


Okej, och när sa hon att hon inte blev smickrad?

Sen är det ju klart att man inte bara kan luta sig in o kyssa första bästa vän, man måste ju läsa av situationen, vänta på ett bra ögonblick och genomföra det hela med lite stil.

Crypto:

iaf inte om båda känner likadant.


Blir ju svårt att ha ett förhållande då.
Crypto:

Om man inte tycker att det är ok tror jag nog knappast man blir smickrad


Om du är ute o går med din ett år gamla dotter och så kommer där en hobo uteliggare som lutar sig över barnvagnen o säger hur vackert ditt barn är, nog hade du reagerat med avsky? Men du kan inte säga att det inte får dig att må bra att någon annan tycker ditt barn är vackert. Och hade den hemlösa personen förstått att du kanske inte gillade att den var så nära något du håller så kärt och sagt nåt i stil med "Oj ursäkta, jag menade inte att tränga mig på", visst hade du inte haft några problem med denne då, och kanske till och med skänkt en slant om du träffade personen igen?