Forumet - Vår gemensamma speldagbok

Vår gemensamma speldagbok

10448 4 159
kära speldagbok, orkar inte bumpa min rpgdagbok.

älskar mitt free mcboot - billigt, bra och behöver inte betala en massa kronor för chip varje gång min laser pajar.

har nyss börjat spela Kingdom Hearts 2 och är trött på att vara med roxas jävla cpbundisar i något cpstad. vill ut i disneyvärldar.

kommer antagligen få uncharted 1 på måndag, får se om jag diggar't

Spana också in:

tjabba speldagboken, spelar galet många spel samtidigt för tillfället.

är i första världen i Paper Mario, första galaxen i Super Mario Galaxy, nära slutet(? - dag 6) i Shin Megami Tensei: Devil Survivor och Steamboatvärlden i Kingdom Hearts 2.

får antagligen också Uncharted 2 idag men det tordes jag klara ganska snabbt.

mvh döden.
har spelat Devil Survivor till slutet nu och börjat på Digital Devil Saga.

Trevlig grafik och det verkar överlag lovande, samtidigt som jag älskade Persona 4 störde upplägget mig ändå mig på något sätt men jag älskade som sagt Devil Survivor så jag är beredd att ge Atlus fler chanser.

Ska byta till mig Demon Souls och Heavy Rain snart samt skaffa FF XIII så det blir mycket spelande framöver.
Kära speldagbok.
Har under lovet spelat Harry Potter. Nostalgi.
De vises sten är avklarad, är nu någonstans i mitten av Hemligheternas kammare. [blush]

Har även spelat Mario och Luigi - Bowswer's inside story. Blir dock mest bara arg då jag inte orkar slåss mot tråkiga randoms utan rusar direkt till bossen för att dö en ganska snabb död.

uppenbar:

Idag har jag spelat Psychonauts


Åh. Spelade det för ett bra tag sedan, men orkade inte spela igenom hela.
Ska nog ge det en chans till, tyckte om det ganska mycket.
Hej speldagboken.

De senaste dagarna har jag spelat Bad Company 2 med mina vänner och det är kul. Annars så tar jag mig igenom Mass Effect, spelandes som en ond kärring. Detta så jag även har en ond karaktär i Mass Effect 2 och inför trean. Det är kul. Jag är dum mot människor eller väldigt hård, men rättvis. Antingen förtjänar de det, eller inte. Vad bryr jag mig om det, jag är en spectre och jag svarar inte för någon! Ingen alls!

Wraaaaa, jag spränger vilken koloni jag vill och om du inte gillar det så kan ta dina åsikter och dra upp dom dit solen aldrig skiner! Har din fru dött i tjänsten men de vill inte ge tillbaka hennes kropp för begravning, utan använder den för att utföra oetniska tester så de kan skaffa fram bättre skydd? Gaaaah, det skiter väl jag i, men nu är jag på humör så den jäveln som inte ger tillbaks kroppen ska få sig en rejäl avhyvling och själv bli ett vackert lik om de inte håller med!

Ahhhh, spectre mother fucker! Min status går inte mätas på lunarstorm, vänner på facebook eller inlägg på ungdomar! Det finns inget rätt eller fel, det finns bara min vilja! Följ eller bli en fåtölj, jag klär om dig lika lätt som jag stampar på myror! Jag är lagen, jag visar Judge Dredd var skåpet ska stå och Batman själv vet att man inte muckar med mig! När jag är i rummet slutar Jokern att le, Deadpool håller käften och Robocop får bluescreen! Wolverine sätter röken i halsen, Pikachu får kortslutning och Sephiroth springer till mamma!

Jag är hårdare än diamant och viker inte en millimeter! Peace out!
Satt hemma vid datorn hela dagen igår eftersom jag hade en fruktansvärd träningsvärk från min MMA träning i torsdags..
Kollade lite på internet och såg att Final Fantasy XIII (13) skulle släppas i Sverige på tisdag nästa vecka. Gick in på spelbutiken och beställde spelet direkt!

I can't wait to play it! [love]