Forumet - Varför är människor från andra städer elaka mot oss?

Varför är människor från andra städer elaka mot oss?

2701 0 44

Spana också in:


Jiri Novotný: I Stockholm finns det ju en kille vid namn Oskar som cyklar runt, han är ljus och har skägg. Han går och pratar för sig själv, han brukar gå efter småtjejer och brukar även cykla med massor av påsar. Mycket märklig människa.
I Lund finns en kille vid namn Orvar som springer runt. Han är svart och är renrakad. Orvar springer runt och pratar med andra, han brukar springa efter äldre kvinnor utan någon som helst packning. Var i ligger kontroversskillnaden dessa två män emellan? Om det nu rent normativt finns en, dvs.

Adam:
Har ni inte drogskadade människor i din stad?

Stockholm är värre. Hur förklarar du Olympiamannen?

En kille som springer runt i en olympiska spelen flagga, krans på huvet och kalsonger, inget annat, sommar som vinter, höst som vår.

Horst, också kallad munspelsmannen, står oftast på plattan eller någonstans på drottninggatan med ett munspel och en liten bärbar radio o försöker imitera ljuden ur radion, han lyckas aldrig.

Det finns en hel del andra skumma typer i Stockholm, men jag orkar inte skriva mer.

reben: känner en person i sthlm känmer du den
Alla känner alla här!Jiri Novotný: Horst, också kallad munspelsmannen, står oftast på plattan eller någonstans på drottninggatan med ett munspel och en liten bärbar radio o försöker imitera ljuden ur radion, han lyckas aldrig.

Det finns en hel del andra skumma typer i Stockholm, men jag orkar inte skriva mer.
Det är sånt som förgyller dagarna ju! Som Stockholmare underhålls man utav det!