Forumet - Vegetarianer är hycklare.

Vegetarianer är hycklare.

2005 0 82
Nu ska jag berätta en historia om en liten pojke, låt oss kalla han... Joel, för det är det han ( jag ) heter.
När Joel var 9 år bodde han på en bondgård, Joel hade över 80 djur som han djupt älskade.

En dag insåg Joel att han stod för att äta dom här trevliga och älskvärda djuren, Joel vid åldern 9 bestämde sig för att aldrig mer äta djur, när någon frågade Joel varför han inte åt djur så sa Joel, Man kan inte äta sina kompisar!..

Nio år senare hade Joel levt med att mer eller mindre förklara sig som något moraliskt överlägsen alla andra tills han såg n undersökning om att växter har känslor.

Joel blev chockad, tydligen hade dom prövat att mäta en växts elektriska aktivitet, när dom sedan klippte av ett av löven så blev växten helt galen och mätningen gick upp till taken.

När växten sen hade lugnat ner sig så gick dom emot växten med saxen och klippte i luften.
VÄXTEN BLEV GALEN IGEN!!
Det visar sig att växter är medvetna om vad som händer runt om kring dom, dom har känslor och kan till och med *prata* med varann..

Joel kunde inte längre se sig själv som moraliskt överlägsen, faktum är att han hade stått för mord på flertal växter under hela sitt liv.

Fin historia.
Vad jag vill meddela med detta är att vegetarianer, som i alla fall har medlidande och försöker vara snälla egentligen är lika korkade som kött ätare.

Personligen så äter jag endast frukt, ägg, mjölkprodukter och saker som har blivit plockat från växter, äter inte potatis eller saker som blivit urslitna ur jorden.

MEN MEN det e min syn på saken, Vegetarianer kan fortfarande se sig som lite moraliskt överlägsna med tanken på hur djur blir behandlade, men det e svårt att leva utan att döda.

Spana också in:

Ögon i en plåthink:

Du reflekterar inte över att djur också äter växter, och att dagens djurindustri därmed skördar många fler växtliv än en kost baserad på vegetabilier?


-.- vi är dom ända djuren som tänker på sånt här, dessutom äter djur i fångenskap en viss mängd växter ändå.
Moraliskt sätt, så borde vi som kan välja bort att mörda faktist välja bort att mörda..
- Det finns ingen i hela världen som tror att dom är onda, alla tror att dom är goda.
Förutom DR. Evil på Austin Powers.

Tänk lite på vad ni gör :P
jojjnes:

TÄNK PÅ DJUREN!ÄT INTE DJURENS... MAT!!


Vad är vi då?


---

Skulle inte köttet finnas skulle inte någon här existera. Så vad fan ska vi sluta äta det vi behöver för!? Männsikor är gjorda för att leva på kött, precis på samma sätt som att vi är gjorda för att para oss för fullt!

Då kan ni nu lika gärna sluta ha sex oxå, eller kanske sluta runka! Hur många miljoner spermier som lever dödar inte ni?


Gör som ni vill vegetarianer, ni har 2 val. Äta kött och vara fullt friska och garanaterat leva ett längre liv. Eller tänka på alla djur som föds upp och dör för att göras mat av, och påsåvis sluta äta kött och få låta kroppen lida.
laggar28:

Skulle inte köttet finnas skulle inte någon här existera. Så vad fan ska vi sluta äta det vi behöver för!? Männsikor är gjorda för att leva på kött, precis på samma sätt som att vi är gjorda för att para oss för fullt!


Människor klarar sig bra utan kött. Faktiskt.
Visst är vi det, dock behöver det inte betyda att vi skall eller kan skita ut ungar hursomhelst.