Forumet - vem är artisten?

vem är artisten?

422 0 0
Hej! jag försöker hitta en rapp låt som jag hörde för ett par år sedan på en blogg som tjejen hade lagt upp en video som hette låt till rasmus/till dig rasmus något sådant. minns tyvärr inte bloggens namn, minns bara att den hette något med www.bara,..(alltså tex barafelicia.blogg.se) 

jag har texten till låten som är då denna text: Du ser in i mina ögon men min blick slår ner. Du vet att jag älskar dig men orkar inte mer. Orkar inte skratta, orkar inte le. Eller låtsas vara någon som jag inte är. Men nu ska jag berätta och förklara hur jag mår när du omedvetet strör salt i osynliga sår. Direkt när du är borta, ångest blir min bästa vän. Någon form av depression, allting börjar om igen. Jag älskar dig, jag saknar dig, vill att du ska vara här. Men om jag ska må skit vill jag inte vara kär. Du är guld, du är mitt allt, men på nåt sätt tog det slut. Jag famlar runt i mörker och kan inte hitta ut.
Det är sjukt hur det har blivit, jag vill ha det som förr. Det var du och det var jag, kom och knacka på min dörr.

har hittat samma text på olika bbloggar men att vissa ord har då bytts ut. 

Bkagrundsmusiken till den låten jag vill hitta/söker efter är ifrån filmen pearl harbor och här är lånken till den melodin jag menar : https://www.youtube.com/watch?v=Jd6_fNKPHg0


vore grymt snällt om någon kunde hitta denna låt! tack i förhand!

Tråden har inga svar… än.