Forumet - Vi blir upprörda över fel saker

Vi blir upprörda över fel saker

302 0 60
Nekrofili, Pedofili, Beastiality (eller vad det heter ) och för vissa personer så är också homosexualitet helt jävla oacceptabelt.

Vi klarar verkligen inte av att ens se personer som öppet är TeX nekrofiler, eller ännu mindre höra om deras sexliv.
Många kan bli väldigt arga på personen i fråga PGA deras sexualitet, kanske till och med skada dom.

Vet en kille där jag bor som har blivit anklagad för att vara pedofil som PGA detta fått spö massor av gånger. han e typ 50 + .

Men min poäng är, OM två vuxna människor har sex och TEX kvinnan blir analt skadad, så är det inte en jävel som bryr sig, man kan prata hur mycket som helst om hur ont ens partner fått när man
(citat) "ah jag är så stor så hon skrek"
- Waoh, du måste ha en stor kuk!.
(Tjejer som skriker av smärta i anal sex är för vanligt i porr)

Så ni galningar som slår folk för deras sexualitet, slå folk som inte vet hur man har sex istället!

Tycker jag.

Här får du en öl [cheers]

Spana också in:

Ennie_faggot_loser:

ibland gillar tjejer det. jag fattar inte varför. det kanske inte ska vara så?


Om dom gör det så är jag förbluffad :O

cassaaandra00:

vad ska han annars få? sex???


HAhahah xD

cassaaandra00:

antar att folk har deras anledningar till varför de anklagar honom för det.


Ja säkerligen, men att man tolerera hans sexuella läggning eller som vissa vill kalla det, psykologiska störningar så lite så att man är villig att misshandla honom av endast den anledningen så har man hjärtat på fel ställe.
JoElite:

men att man tolerera hans sexuella läggning eller som vissa vill kalla det, psykologiska störningar så lite så att man är villig att misshandla honom av endast den anledningen så har man hjärtat på fel ställe.


Som tjej kan jag säga att det är sjukt irriterande och man blir äcklad när gubbar på 30+ kollar in en när man går förbi eller sitter på tunnelbanan. Speciellt dom som är odiskreta, brukar ofta kolla surt tillbaka men skulle aldrig misshandla någon för att den kollar. Hade någon däremot kommit fram och rört mig så skulle jag inte tveka en sekund på att smälla till personen. Finns inte så mycket annat att göra mot sådana personer. Så ja, jag kanske inte heller har hjärtat på rätt ställe men det är väldigt lätt att bli irriterad att folk kollar och speciellt ifall de rör en. Det är till och med ett brott så därför tycker jag att man har rätt att iaf ge en käftsmäll.

Man får ju inte glömma alla tusentals tjejer som inte vågar gå hem själva på kvällarna just för alla dessa pedofiler och våldtäcksmän som härjar runt, klart att man smäller till en då om någon uppträder som en, och som gubben du känner så förtjänar han att få det. Polisen gör inte ofta något åt saken så det är bra att någon gör något iaf, vem vet han kanske lär sig något av det.
JoElite:

Men min poäng är, OM två vuxna människor har sex


JoElite:

nekrofiler


Nekrofiler har ju sex med döda människor som knappast kan ge sitt samtycke till sex. Jag tror verkligen inte på själen eller så, så jag anser att en död kropp inte är mer än en hög med kött och ben. Dock förstår jag hur den avlidnes anhöriga skulle känna om någon hade sex med dennes lik.
Jag vill gärna skänka bort kroppen till en nekrofil, det vore ju synd om den inte kom till användning bara för att det inneboende inte råkar vara hetro. Har tänkt på det många gånger.

Men dock är jag inte dösugen än, och när man blir det är man kanske gammal och fulare, kanske typ 32 lr 69, man vet inte vad livet har i stitt sköte.
Mest blod [shake]

men nu har jag beställt manligt drivmedel så det blir andra bullar, andra bullar vore ju visserligen det optimala, nej snöa inte in på fel spår, på spåret ligger dom som tappat gnistan, dom tappar sina ben, hittar gnistan, blir pyroman.

-Mitt arsle brinner av all trafik i fel körriktning, klagar anton 96 och är rädd att tappa masken, så tur den sitter fast.
cassaaandra00:

jag kanske inte heller har hjärtat på rätt ställe


Jo det tycker jag att du har :)
Vill bara vara säker på att vi tänker på samma sak nu, pedofil (som jag pratar om) betyder att man gillar småbarn, att vara pervers är att spana in andra på det sättet du förklara.
Såna förtjänar också spö.

cassaaandra00:

och som gubben du känner så förtjänar han att få det.


det är fortfarande oklart om han faktiskt är en pedofil, och en av mina FD kompisar försvarade honom typ, för dom känner varann, och så sa min FD kompis att dom borde ringa polisen, men den gubben ville inte för att han inte ville skapa mer trubbel.
En riktigt trevlig kille alltså, som blir misshandlad för misstankar om pedofili.
även om det e sant så e inte våld lösningen enligt mig.
katamari:

Dock förstår jag hur den avlidnes anhöriga skulle känna om någon hade sex med dennes lik.


Samtidigt så har det inte någonting med dom att göra om ingen blir skadad.
Gravplundring är väll kanske olagligt men bortom det så ser jag inte att dom har någon som helst rätt att gräva ner kroppen istället för att låta en annan person uppfylla sina sex drömmar.
Det är moraliskt fel att gå emot sexualiteter som inte skadar tycker jag, och ja, om någon hade velat ha sex med min döda mamma, flickvän eller hund så hade jag gått med på det fast bara om dom inte gned in det i ansiktet på mig x)

Fasiken:

Att du ens jämför de med anal sex [rolleyes][mad]


Anal sex som skadar är 1.000 gånger värre än nekrofili som inte skadar, eller pedofili som inte skadar (om det ens e möjligt)

Esther_13:

-Mitt arsle brinner av all trafik i fel körriktning, klagar anton 96 och är rädd att tappa masken, så tur den sitter fast.


du e så poetisk, jag vill låta min kropp slängas till lejon när jag dör.
cassaaandra00:

Man får ju inte glömma alla tusentals tjejer som inte vågar gå hem själva på kvällarna just för alla dessa pedofiler


Ja, för pedofiler är nog jättefarliga för tjejer som går hem på kvällen [crazy][crazy][crazy] Pedofilers målgrupper är nog inte ute och rör sig ensamma på kvällstid [cute]


Dold text: Sen så är det väldigt absurt att anta att alla pedofiler vill leva ut sina lustar och således springer runt och och jagar flickor, men det är ju en annan diskussion
JoElite:

Det är moraliskt fel att gå emot sexualiteter som inte skadar tycker jag


Men det skadar ju emotionellt den avlidnes anhöriga. Troligtvis åtminstone! Tror att de flesta skulle reagera så. Jag tror också att man rätt säkert kan anta att de flesta inte skulle vilja få sitt lik knullat. I avsaknaden av ett uttryckligt sådant påstående i t ex testamentet borde det då inte vara okej. Känns som ett rätt säkert sätt att se till att alla blir nöjda, don't you agree?
katamari:

Känns som ett rätt säkert sätt att se till att alla blir nöjda, don't you agree?


Jooo det håller jag med om, men ändå, om man som en nekrofil går in på ett ställe och beställer en död kropp så är det rätt troligt att det står en folk samling av blodtörstiga fundementalister utanför som tänker krossa en.
Typ som med homosexuella och pedofiler :(
JoElite:

Jooo det håller jag med om, men ändå, om man som en nekrofil går in på ett ställe och beställer en död kropp så är det rätt troligt att det står en folk samling av blodtörstiga fundementalister utanför som tänker krossa en.


Vart skulle man kunna beställa en död kropp? De flesta kroppar blir väl begravda eller kremerade?

Du förstår väl att skillnaden mellan när två vuxna människor har sex och en vuxen människa och ett barn har sex är att barns förstånd helt enkelt inte är på samma grad som en vuxens? Att två vuxna har sex i samtycke är enligt mig alltid okej. Vad de hittar på ska alltid vara upp till dem och inte till staten eller kyrkan att bestämma.

Att en vuxen har sex med ett barn är däremot inte lika självklart. Jag tycker att 15 år känns som en rätt okej gräns för när man borde kunna tänka igenom sitt egna sexliv och hur man vill ha det (även om den åldern i vissa fall ändå är för ung).