Forumet - Vilken etnicitet gillar ni mest?

Vilken etnicitet gillar ni mest?

2406 0 29

Spana också in:

Moderatorkåren uppmuntrar ett kritiskt förhållningssätt till grova generaliseringar. Fråga istället om människor utgår så mycket från etnicitet som TS föreställer sig, fråga om människor överhuvudtaget ser etnictet som en faktor i sin bedömning av andra människor. Hudfärgen är inte anledningen till att östasiater lagar ris, det är socio-kulturellt betingat. Därtill vi också uppmana TS, men också övriga medlemmar, att syna stereotyper i sömmarna. Alla asiater är inte bra på att räkna, tycker om att räkna eller är intresserade av det överhuvudtaget. Asiater är enskilda personer med varierande egenskaper och sätt att vara. Glöm inte att se till dessa skillnader. 

/Mod
Skandinaver så klart.

Anura: Jag vet att öst asiater är den gruppen som de flesta gillar. Men varför? Är det för att dom kan laga bra ris eller vad?
Det finns säkert väldigt många skickliga tjejer som är bra mycket mer avancerade i köket än att bara koka ris åtminstone av döma av TV4 "Sveriges Mästerkock".  

Vad beträffar att många svenska killar gillar typ thailändska och filipinska tjejer misstänker jag att det beror på att killarna tycker att svenska tjejer har drivit jämställdheten och hela jämställdhetsdebatten för "långt" så att säga.
Dessutom är bl a thailändska och filipinska tjejer betydligt mjukare i sin läggning än de betydligt många gånger "tuffare" nordiska tjejerna.

Har varit många gånger i Thailand både med mina föräldrar och även på senare år några gånger med kompisar så lite erfarenhet har jag fått av thaibrudarna. Mycket glad