Forumet - Vill han bara ligga?

Vill han bara ligga?

4494 0 13

Har träffat en kille i ca 2,5 månader nu. Gillar han väldigt mycket, men problemet är att han ger dubbla signaler! Han har alltid skickat minst ett sms om dagen och varit ganska "på" men nu hör han av sig mindre och mindre och svarar inte ibland..  kan även tillägga att vi har legat med varandra nästan varje gång, förutom gångerna vi har varit med hans eller mina kompisar. Har även träffat hans mamma och syster och han tjatar ofta om att jag ska följa med honom och träna. Senast vi träffades ville han ligga och krama mig i sängen, vilket han aldrig har gjort förut, när vi skulle skiljas åt gav han mig också en lång och tight kram och sa "vi hörs"  I början var jag ganska "off" och han tvärt om, men nu hör han av sig mindre och mindre.. har frågat honom förut vad han tycker och om han ville fortsätta att träffas.. då sa han att han har ganska mycket i sitt liv nu och vill ta det långsamt, men att han ville träffa mig. Träffade honom senast i förrgår och han har inte hört av sig än så jag gjorde det idag men han var jävligt seg och svarade inte på mitt senaste sms.. Så vad fan vill han tror ni??  Funderar på om han playar mig som alla andra... 

I

ja det är väl så, bara vänta och se!:/ 

J

Tre av hans vänner har också börjar skriva till mig.. Vill ofta bjuda mig på fest, men har alltid tackat nej.. Samma sak idag, men är så himla sugen på att festa då jag inte har gjort det på länge, men känns lite dumt och konstigt om de bjuder mig på fest när inte han är där? Man kan väl inte komma då eller? Haha.. Många av hans vänner skulle dit... Men han vill ju ändå inget med mig??

Spana också in:


Blåbärt:
Om TS tycker att det är "bara" så är det inget att ifrågasätta. 

TS ser det som ett stort problem och hade antagligen inte skapat en tråd om det ifall det var så att "bara" ligga var helt ok för TS. 
Och jag försöker få TS på bättre tankar. Förlåt för att man försöker hjälpa till då, jösses.