Forumet - Vill klippa tungbandet..

Vill klippa tungbandet..

5368 0 26
Hej, jag är en kille på snart 17 år har sedan några månader tillbaka flickvän. Vi har underbart sex och allt dedära, men i ärlighetens namn så var det för drygt 4 dagar sen som jag för första gången slickade henne. Jag märkte snabbt att min tunga började göra ont efter några minuters arbete och det är ett problem nu.

jag kan inte sticka ut tungan ut att det ska göra ont och skava på mina tänder. Jag har en väldigt liten tunga och det gör mig begränsad, jag kan inte hångla riktigt som jag vill heller..Någon som har ungefär samma erfarenhet? Gjorde ni tungbandsklippning? om ja, läketiden, snabb? Hur ont på en skala 1-10?

tacksam för svar![smile]

Spana också in:

Zapetta:

Klippa av strängen. Min gick nästan sönder igår och jag fick panik. Hur kan man vilja bli av med den?? Fyller den inte en funktion?


Jo den gör så att man inte sväljer tungan alltför lätt och begränsar tungans längd. Det är så att min tunga är jävligt liten och det är ett problem för mig. Att klippa av lite på den gör att problemen försvinner och konsekvenser som ont osv får jag helt enkelt acceptera.
swefree1:

Jo den gör så att man inte sväljer tungan alltför lätt


Aaaaaaaaaaah!!! Omg fyfan. Vad äckligt!!! Jag vill inte svälja min tunga. Fan för Dennis!!!! [cry][cry]

swefree1:

Det är så att min tunga är jävligt liten och det är ett problem för mig. Att klippa av lite på den gör att problemen försvinner och konsekvenser som ont osv får jag helt enkelt acceptera.


Aha ja men då kanske det är bra då. fast ändå läskigt. Tänk s kommer du svälja din tunga [cry][cry]

isola:

hur hände det?


han sög tag i min tunga skithårt. Hörde ett knakande ljud [cry][cry] SMÄRTA!!!!