Forumet - Vill ut å fiska men kan inte riktigt...

Vill ut å fiska men kan inte riktigt...

4240 2 39
Jahopp. Så varför kan jag inte fiska? Jo det är pga att jag vill helst fiska ute på vattnet med en gummi/plast båt eller nåt men sånt har jag inte. Jag har inte heller nån bil så jag kan åka till en bra strand och fånga gädda där typ. Seeeen en sak till är ju att jag känner ingen som åker ut å fiskar rätt så ofta så därför kan jag inte fråga dom ifall jag kan följa med.. Jag bor i Tumba, Stockholms Län och det finns några sjöar runt om mig, men det krävs bil för att komma fram, annars tar det 30 minuter för att gå fram.

Har ni några förslag på vad jag kan göra? Jag fiskar med haspelrulle och lite tyngre än lätta drag på 20g, vill helst inte fiska på havs vatten heller. Har lina för 12.6kg och 60st stål tafsar på 10kg. 

Spana också in:


Listus: Jag fiskade en del för några år sen då det är fridfullt m.m, men sen vart det problem för mig när jag väl började få fisk på kroken, då jag tyckte synd om fiskarna. Så jag slutade med den aktiviteten.
Jag förstår dig, jag tycker också om att det är synd om fiskarna men det är därför du du kan fiska med krokar utan hulling eller bara använda linan och ta betet runt linan så det blir som att du bara matar fisken.

Krok med hulling:

0094540_black-magic-c-point-hook-5-32-pa

Krok utan hulling:
12182171-origpic-c9d672.jpg