Forumet - Visa allt du är och har

Visa allt du är och har

4325 1 39
Gör det bara
Som det är nu så hålls vi ständigt tillbaks av sexuellt nonsens och könsorganens mystik och vilket som är häftigast osv. Alla har någon form av kön, det är inte så speciellt som ni försöker få det till att vara. Bli bekväma med er själva så kan ni börja bry er mindre om andra.
Framtiden är transperent och ärlig, there will come a time when you can even take your clothes of when you dance

Spana också in:

Hej, jag är Monty Cantsin, skådespelaren bakom Morgonstjärna och andra folkkära karaktärer, och här skall jag beskriva vad jag är.

Jag är en fåraherde förklädd till varg. Jag är lakonisk och i de flesta fall eftertänksam på förhand, när inte tankarna är alltför dimmiga. Jag är stundom full av tankar och idéer som i vissa fall verkställs. Jag försöker åtminstone vara omtänksam och vänlig även om jag ibland inte riktigt vet hur jag skall visa det, jag vill bara allas bästa.
Jag är en människa som försöker förstå allt och alla, ibland innebär det att jag måste uttrycka saker jag absolut inte menar, för att se hur en person med den ena eller andra inställningen rättfärdigar sina tankar, försöka begripa varför, alltid intresserad av att lära mig något nytt för man måste kunna se saker ur lika många vinklar som det finns åsikter om man skall ha någon aning om helheten.
Jag är en person som föredrar skogen framför städer, naturen är lugn och behaglig och vacker och sällskaplig och många andra ord som ryms i min själ. Jag gillar att läsa men kommer mig sällan för att faktiskt göra det.
Jag är någotsånär musikaliskt begåvad, åtminstone tillräckligt för att stundom imponera på andra, även om det mest handlar om att jag lärt mig spela vissa specifika stycken bra, jag saknar egentligen kunskap om varför de är strukturerade som de är och att göra någonting eget fungerar nästan bara genom improvisation.

Jag är rastlös i själen och vill väldigt mycket som jag inte har ork eller möjlighet till, att vara enbart en människa i denna vida värld är på tok för lite för att hinna med allt som tänkas kan.
Jag är skeptisk och ifrågasättande till det mesta som berör politik och auktoriteter, jag vill inte ta ställning för någonting egentligen då det känns som att man behöver köpa ett helt paket av åsikter för att hålla med om några få, ändå, eller kanske därför så röstar jag på piratpartiet, för att deras få frågor är viktiga.

Jag är intresserad i allmänhet av hur världen fungerar, jag försöker hålla mig uppdaterad vad gäller allt historiskt, för att se hur saker blir som de blir och notera upprepningar. Jag har en fallenhet för det esoteriska och teosofiska och allt annat som minner om saker som är högre än allt som är, det håller fantasin vid liv och minskar gränserna för vad som är möjligt.
Jag är besatt av tidens gång, att kartlägga den, studera den, klaga över den och att försöka hitta alternativ till den, det tar upp alldeles för mycket av mina tankar och om jag kunde skulle jag minska på det.

Jag är en hängiven musiklyssnare, inte fjättrad till någon genre eller liknande, jag vill höra all bra musik som någonsin skapats, och det finns till synes ett oändlig ström av sådan att utforska, närmast mitt hjärta ligger allt som skapats under 60 och 70-talet, även om det som sagt inte är en absolut inriktning.
Jag är i de flesta fall hjälpsam och har lite för lätt att sätta andra i första rummet, har jag möjlighet att lätta någons sorg eller annan börda så ser jag till att göra det då jag drivs av någon princip att det är så man gör och behandlar andra människor.
Jag är fäst vid idén om "folkvett", det vill säga en grund, som bör vara självklar för alla, över hur man skall bete sig emot varandra för att inte stöta sig med varandra och få ett gott anseende.

Jag är ibland förhastad i tankar och gärning, emotionellt skadad och ständigt i behov av andras hjälp för att orka med mig själv och mitt liv. Jag är enbart en liten skrämd människa i det stora hela so försöker få min bit av världen att hålla ihop och inte rasera.
Jag är språkligt begåvad, men ändå bristfällig i mina kommunikativa färdigheter, ofta böjer jag ord och betydelser rätt fritt för att få fram det tvetydiga budskap som jag vill ha, går det att misstolka så är det utmärkt, jag vill att andra skall tänka och dra sina egna slutsatser och tolkningar av vad som skrivs, det är ofta poängen i mina mindre begripliga skriverier.

Jag är excentrisk, jag har gott om små egenheter i beteende och uttryck som inte så många andra delar, vissa tolkar det som irriterande eller pretention, andra älskar det och finner det intressant.
Jag har eventuellt någon form av humor, främst visas den genom kvicka kommentarer som komplement till andras samtalande, jag har därför svårt för sällskap på under 3 personer då jag behöver andras ord att arbeta med för att komma någonvart i sociala sammanhang.

Jag har mer än vad jag behöver i denna värld, de senaste åren har det känts som om jag levt i lyx, om man enbart skall se till det materiella.
jag är även en samlare, och har därför samlingar av musik och film och böcker och andra ting, antar att det är en strävan efter att nå något komplett , trots att det definitivt är utom räckhåll i min evigt expanderade vidd av intresse.

Jag har många olika kvaliteter som jag beskrivit innan i styckena om vad jag är och utöver dessa även många andra som jag inte kommit ihåg att ta upp och med.
Jag har, enligt mig själv och även en del andra, världens snyggaste hår, som är långt och lockigt och i grunden gyllenbrunt, även om det, till min och allas förvåning kan skifta i nyans från dag till dag, det är obegripligt, ibland är det brunare, ibland ljusare, ibland skimmrar det i en koppargrön ton osv.

Jag har en strävan efter att förstå och göra mig förstådd bland människovarelserna, det tar mig ofta till oväntade platser och åsikter, för att bygga på kartan över alla nyanser vår värld rymmer.
En annan strävan är efter allt jag ser i mina drömmar och de få sekunder som inträffar ibland då mitt sinne försvinner och jag presenteras en scen som mest är en känsla, men även visuella komponenter som förstärker det. Det är ohyggligt svårt att beskriva och jag försöker ibland, fruktlöst. I bästa fall så använder jag det som grund till någon novell eller liknande uttrycksform, oftast publicerat på denna sida.

Jag har möjligen en religiös tro som hamnar någonstans åt det jainistiska hållet, det verkar överlag stämma bäst överens med mins syn på hur universum och allt är strukturerat, och fundamentet att inte skada någonting annat står mig nära. Ibland hävdar jag även att jag står nära den forna seden (asatro i folkmun), men det är mer av ett politiskt ställningstagande då alltför lite återstår av den idag för att kunna få en bild av hur religionen egentligen såg ut.

Jag har förlorat alltför många i min närhet på alldeles för kort tid och är full av sorg och ur det sprunget irrationellt beteende, ha överseende, men inte alltför mycket, man kan inte ursäkta vad som helst.
Jag har inga egentliga framtidsplaner eller drömmar för tillfället, bara förvirring, jag vet inte vad det skall bli av mig, eller ens om det är möjligt vid det här laget. Jag avundas dem som vet sin plats här i världen, eller har någonting att arbeta för att uppnå, ni borde vara mer nöjda med er själva.

Jag har spenderat fler år här än vad någon borde göra, och det känns oväntat bra, eller åtminstone apatiskt.
Jag har många minnen, inte specifikt för här utan i allmänhet som jag ständigt försöker att åter besöka. Att kunna känna de känslor och tolka de upplevelser som en gång var som när det var gällande eller nytt är en dröm som ständigt flyr mig förbi. Ibland undrar jag vem som skall förvalta alla dessa minnen och intryck när jag inte längre är kapabel att göra det och om det egentligen spelar någon roll för någon annan, eller om det bara är det som är jag och tvärtom.

Jag har alltför mycket tid att raljera i all oändlighet om mig själv, men ni bör nu ha en uppfattning om vad jag egentligen är, eller åtminstone hur jag ser mig själv. Känn er fria att tolka allt som står hur ni vill.