Blogg

Vänta inte på framtiden – Ansök till Solve for Tomorrow och bli en changemaker!

Har du något du vill förändra? Går du runt och är frustrerad över något? Vill du lösa hållbarhetsutmaningar? Har du kanske till och med en idé som kan förändra samhället? Då ska du läsa vidare och ansöka till Solve for Tomorrow!

Våra kompisar på Samsung Electronics Nordic har skapat den ultimata online-upplevelsen för att lära dig att ta en utmaning, till en idé, till faktiska lösningar – Solve for Tomorrow. Det enda du behöver göra är att ansöka med en utmaning som du vill lösa - klicka här för mer information. Såklart kommer du kunna fortsätta med skolan och andra fritidsaktiviteter på sidan av.

Ta din chans att bli en changemaker och lös hållbarhetsutmaningar.

Psst! Visste du att du även har chans att vinna pengar, tillgång till nätverk som kan leda till jobb och andra priser för att förverkliga din idé och dina drömmar. Det här är en once in a lifetime chans! En gratis interaktiv utbildning som du kan bära med dig hela livet och som dessutom gör dig till en changemaker.

Samsung Solve for Tomorrow är designat av Hyper Island – en supercool skola inom digital innovation. Det är en unik online-upplevelse där du får lära dig allt för att bli en changemaker. Inte bara du tjänar på det, även samhället vinner på det eftersom programmet går ut på att ta fram samhällsförbättrande idéer inom hållbarhet, jämställdhet och hälsa.

Läs mer och ansök nu genom att klicka här! Antalet platser är begränsade.

Skriv en kommentar

Viktig information!

När Ungdomar.se bygger om och flyttar kommer inte era privata meddelanden att följa med. Vill ni spara era konversationer får ni spara ner dem själva. 

Tyvärr har vi inte möjlighet att flytta med oss alla privata meddelanden som skickats på Ungdomar.se. Därför är det viktigt att ni om ni vill spara ner era konversationer gör det manuellt själva. Ett sätt att göra det på är att ta skärmdumpar på de konversationer ni vill spara. 


Skriv en kommentar

Respekt på nätet

Vad vet unga om rättigheter och skyldigheter på nätet? Delta i vår enkätundersökning och hjälpa oss ta reda på det. Undersökningen tar 3-5 minuter att besvara. STORT TACK FÖR DIN TID!

Skapa en egen enkät för användarfeedback
Skriv en kommentar

Ställ dina frågor till filmskapare

Nu finns Mauricio Molinari, mannen bakom en av Sveriges största filmpoddar Dark label podcast tillgänglig i Stöd & Svar på Ungdomar.se. Där kan du ställa frågor till hans kommande gäster om allt som har med film och filmskapande att göra. 

Mauricio Molinari är uppväxt i Fisksätra i Nacka, utanför Stockholm. Idag jobbar han som manusförfattare, filmklippare och producent. Bland annat så bygger Cannesvinnade Viaplayserien Partisan på hans originalidé. Nu har han startat en podd om filmskapande för att visa resan som ligger bakom en lyckad film eller serie. Podden har snabbt blivit en av Sveriges största filmpoddar. Vill du lyssna på podden hittar du den här: Dark Label podcast.

Ställ dina frågor till kommande gäster i Dark Label Podcast via Stöd & Svar här. 


Skriv en kommentar

Ungdomar.se bygger om!

Nu är det äntligen dags för Ungdomar.se att fräschas upp. Nya Ungdomar.se kommer att öppna efter sommaren. Fram tills dess säger vi: ursäkta röran, vi bygger om! 

Ungdomar.se är en av Sveriges största digitala mötesplatser för unga med ca 40 000 unika besökare varje vecka! Sedan år 2000 har Ungdomar.se funnits där för unga och varit en plats dit man kan vända sig för att få svar på sina frågor, snacka med andra unga, lära sig nya saker och utveckla sin passion. 

Vi på Ungdomar.se är så otroligt tacksamma och glada att ni fortsätter att hänga hos oss trots att tekniken ofta strular. Men nu har vi äntligen glädjande nyheter! Det är dags för en nystart. Efter sommaren kommer nya Ungdomar.se att öppna. Vi har gått igenom forumtrådar med önskemål, kollat på statistik var ni hänger mest och vilka ämnen som är hetast. Vi har även intervjuat massa unga, både medlemmar på Ungdomar.se och såna som aldrig hört talas om sidan. Allt för att försöka skapa en så bra sida som möjligt och vi hoppas verkligen att ni ska bli nöjda med nya Ungdomar.se.

Vi återkommer med mer information, sneak peaks och datum för öppning inom kort! Håll ögonen öppna!


Skriv en kommentar