Allt du behöver veta om sex i SVT:s nya realityserie

Under sex veckor kommer vi att få följa med när Anthon, Andrea, Linnéa, Ehsan, Elsa och Jesper snackar sex och lär sig mer i ämnet. Och redan nu ligger en del smaskigt material ute på Sex veckor-sajten! – Det finns stora skillnader i kvalitén på sexualundervisningen i Sverige. Många ungdomar får sin kunskap från till exempel porr- och skönhetsindustrin. Sex veckor är ett seriöst program om sex, av och för unga, säger Mette Friberg på SVT.

Under sex veckor kommer vi att få följa med när Anthon, Andrea, Linnéa, Ehsan, Elsa och Jesper snackar sex och lär sig mer i ämnet. Och redan nu ligger en del smaskigt material ute på Sex veckor-sajten!

– Det finns stora skillnader i kvalitén på sexualundervisningen i Sverige. Många ungdomar får sin kunskap från till exempel porr- och skönhetsindustrin. Sex veckor är ett seriöst program om sex, av och för unga, säger Mette Friberg på SVT.

Foto: Sofia Sabel.

Foto: Sofia Sabel.
Den första veckan sänds de tre första avsnitten på samma dag, i morgon den 21 februari. Därefter sänds tre avsnitt i veckan på onsdagar, torsdagar och fredagar. Under säsongen kommer deltagarna bland annat att gå på raggningskurs med Henrik Fexeus, onanikurs med sexualrådgivaren Robert Jacobsson och lär-känna-ditt-kön kurs med sexologen Suzann Larsdotter.

I samband med att det ploppar upp nya avsnitt på Sex veckor-sajten kommer vi också att lägga upp spännande sexmaterial här på Ungdomar.se. I morgon kommer vi exempelvis att publicera exklusiva intervjuer med alla deltagare. Missa inte!