Blogga om Ungdomar.se via Twingly

Som ni säkert sett har det tillkommit en ny liten ruta på startsidan här på Ungdomar. Vi har inlett ett sammarbete med Twingly, som är en tjänst som länkar din blogg till olika nyheter och artiklar på internet. Meningen är att du med Twingly ska kunna locka fler läsare till dina blogginlägg och därmed få fler kommentarer och skapa intressanta diskussioner kring det aktuella ämnet. Hur funkar det?När du hittat en text här som du vill blogga om så klistrar du in länken till den i...

Som ni säkert sett har det tillkommit en ny liten ruta på startsidan här på Ungdomar. Vi har inlett ett sammarbete med Twingly, som är en tjänst som länkar din blogg till olika nyheter och artiklar på internet. Meningen är att du med Twingly ska kunna locka fler läsare till dina blogginlägg och därmed få fler kommentarer och skapa intressanta diskussioner kring det aktuella ämnet.

Hur funkar det?
När du hittat en text här som du vill blogga om så klistrar du in länken till den i ditt blogginlägg. Sen går du till Twinglys pingsida, ping your blog och skriver in din bloggs URL-adress och trycker på knappen ping. Inom 20 minuter så dyker din bloggs namn och rubriken på ditt inlägg upp brevid den artikel du har länkat till. Här på Ungdomar hamnar din blogg i den nya Twingly-rutan på startsidan.

Vad kostar det?
Inte en enda krona! Det enda du behöver göra är att klistra in någon av Twinglys widgets på din bloggsida. Mer information om hur du gör detta finns på deras hemsida.

Vilka kan jag länka till?
Twingly är utöver Ungdomar.se kopplat till de stora nyhetstidningarna och en mängd andra sajter.

Att pinga är ett sätt att tala om för andra att du skrivit något läsvärt och intressant och ett enkelt sätt att få fler läsare till din blogg.