Det är mäktigt att stå här!

I mitt första nummer av Starlet hyllar vi pojkar, killar, grabbar och män… Hyllar dem och synar dem i sömmarna, snacka om ett dunderpremiärnummer för mig! Jag betraktades och betraktas nog fortfarande som en riktig pojk-flicka. Jag älskade kuddrummet på dagis, där jag vann över killarna i kuddkrig, jag hängde och slängde i träd (vilket är helt oförståeligt idag med tanke på min höjdrädsla…) och med mitt stora långa oborstade hår, min Rosa Pantern-tröja och min vilda ...

”Va? Jag? Hallå, skojar ni eller?”

”Nej, vi skulle verkligen bli jätteglada om du ville bli vår nya frontfigur!”.

Tusen tankar snurrade i mitt huvud. Skulle jag verkligen klara av det?

Gud så läskigt...

Efter en minuts tänkande, man är ju inte direkt svårövertalad när det gäller roliga prylar…, dunkade jag mig själv i ryggen och sa till mig själv att ”Det här grejar du, tjejen!”. Detta ledde till det ni säkert har förstått vid det här laget, att jag tackade glatt ja! Och det ångrar jag inte en sekund. Jag är övertygad om att ALLA människor är kapabla till att klara av det mesta här i livet. En mycket vettig filosofi. Skriv upp det och framför allt, lär er det, tjejer…

Så nu är jag alltså på plats, frontfigur och redaktör för världens bästa tjejtidning Starlet. Smarrigt, underbart, fantastiskt... ja, listan kan göras lång för vad jag tycker om denna utmaning. Äntligen kan jag mysa framför datorn istället för att skutta runt i rutan. Omväxling förnöjer, det här kittlar verkligen dödsskönt i kistan.

I mitt första nummer av Starlet hyllar vi pojkar, killar, grabbar och män… Hyllar dem och synar dem i sömmarna, snacka om ett dunderpremiärnummer för mig! Jag betraktades och betraktas nog fortfarande som en riktig pojk-flicka. Jag älskade kuddrummet på dagis, där jag vann över killarna i kuddkrig, jag hängde och slängde i träd (vilket är helt oförståeligt idag med tanke på min höjdrädsla...) och med mitt stora långa oborstade hår, min Rosa Pantern-tröja och min vilda tandrad föredrog jag kill-lekar istället för lugna vråer med tjejmys. Det är dock någonting jag älskar idag. Men även om ni inte längre kan hitta mig i kuddrummet eller hängandes i det där trädet så har jag definitivt samma kärlek till killar nu som då.

Min första stora riktiga kärlek var utan tvekan min morfar. Min älskade underbara morfar, min stora idol och mentor i livet. Han lärde mig allting man bör kunna i livet… Klockan, att simma, att spela pingis och att det enda rätta när man fikar är att mumsa på en mazarin. Dessutom lärde han mig att vara positiv och nyfiken på livet. Morfar Lasse var stans coolaste.

Han finns tyvärr inte längre med mig i livet, men jag är övertygad att han både ser och hör mig. Framför allt skyddar mig mot allt ont. I mitt hjärta och i mina minnen finns han för alltid. Turligt nog finns det fler män i mitt liv som jag älskar och beundrar: Magnus, Bobbo, Musse, Sonny, Thomas… fem coola katter som alla har en speciell plats i mitt hjärta – alla på olika sätt.

Vill du läsa om männen i mitt liv och alla andra hotties är det bara att roffa åt dig vårt fullspäckade grabbnummer! Håll koll på Starlet! Det kommer garanterat att bli många skratt, några klocka ord och massor av skön läsning.

Be good!
Pusselipuss från TildePS. 1
En av Starlets favoritsajter är just ungdomar.se, bara för att alla kan få svar på – i stort sett – alla frågor. Så himla schyst att vi faktiskt har med sajtens expertpanel i tidningen också.

PS. 2
Vill du ha ett kanonerbjudande på Starlet, klicka här!