Fråga Katerina Janouch om sex!

Katerina är själv mamma till fem barn varav två är tonåringar, en som har passerat tonåren, och de övriga två är bara ett stenkast från tretton. Just nu är hon aktuell med Jonnas bok som är den andra delen i en serie om kompisarna Amanda, Jonna och Saga. Om kärlek och första sexet. Om längtan och lust. Om hur det kan vara att mista oskulden och samtidigt hitta sig själv. För att ställa en fråga till Katerina Janouch, droppa en kommentar här nedanför eller skicka ett mejl til...


Katerina är själv mamma till fem barn varav två är tonåringar, en som har passerat tonåren, och de övriga två är bara ett stenkast från tretton. Just nu är hon aktuell med Jonnas bok som är den andra delen i en serie om kompisarna Amanda, Jonna och Saga. Om kärlek och första sexet. Om längtan och lust. Om hur det kan vara att mista oskulden och samtidigt hitta sig själv.

För att ställa en fråga till Katerina Janouch, droppa en kommentar här nedanför eller skicka ett mejl till info@ungdomar.se. Du kan ställa frågor fram till tisdagen den 27 september. Därefter kommer vi att välja ut ett antal frågor som Katerina kommer att besvara!