Moneybrother lanserar egen soppa

– Det lätt att tro att detta helt enkelt handlar om att göra en produkt som är svår att ladda ner. Men icke. Efter att ha smakat mig igenom tomatsoppa-utbudet på min lokala mataffär, insåg jag att det fanns plats för mig. Tomatsoppa är den coolaste soppan och vår soppa har vunnit vartenda blindtest vi har kört. En artistkarriär i dag känns osäkrare än ett liv i livsmedelsbranchen. Jag sår detta frö nu för att inte stå handfallen när en dag inspirationen oundvikligen tar slu...

– Det lätt att tro att detta helt enkelt handlar om att göra en produkt som är svår att ladda ner. Men icke. Efter att ha smakat mig igenom tomatsoppa-utbudet på min lokala mataffär, insåg jag att det fanns plats för mig. Tomatsoppa är den coolaste soppan och vår soppa har vunnit vartenda blindtest vi har kört. En artistkarriär i dag känns osäkrare än ett liv i livsmedelsbranchen. Jag sår detta frö nu för att inte stå handfallen när en dag inspirationen oundvikligen tar slut, lyder pressmeddelandet som Anders Wedin skickat ut genom bokningsbolaget Luger.

Moneybrother, snart i en soppskål nära dig.