"Min ungdom" – med Carina Berg

Foto: Niclas Brunzell/TV4
Vad hade du för drömyrke som ung?
– Jag hade gärna svarat att jag drömde storslaget, men tyvärr finns facit i en gammal dagbok jag hittade. Där står: "Mitt drömyrke är att jobba på Café. Gärna i stan."

Hur gammal var du första gången du hånglade?
– Minns inte riktigt. 13 kanske. Han hette Fredrik och hånglade med mig med motiveringen att jag "tjatat så mycket". Jag var nog inte den sötaste tjejen i klassen.

Vad för typ var du på gymnasiet?
– Jag var längst i klassen och väldigt högljudd. Var helt enkelt tvungen att bli lite rolig eftersom jag inte kunde spela på någon näpenhet för att bli populär. Tjejerna skrattade. Killarna tittade åt ett annat håll och suckade.

Vilka kändisposters satt uppklistrade på väggarna i ditt tonårsrum?
– Bilder på Pernilla Wahlgren samt planscher föreställande små hundar utklädda i vinterkläder. Och en tecknad stor skummig öl med texten: "Shakes Bear".

Vad vet du idag som du önskar att du visste när du var 15?
– Att jag en dag faktiskt kommer tycka om mig själv. Riktigt mycket. Och att jag inte kommer bli ihop med han som spelar Coma i "Storstad", så jag kan sluta tråna. Det kommer komma andra. Några riktiga arslen och några helt ok och två eller tre riktiga finingar. En gifter du dig med till slut. Förresten, det är han i "Hassan"! Kul va!

Fler ungdomar:
Agneta SjödinAmetist AzordeganAndres LokkoAnneli AlhankoBabben LarssonBosse BildoktornCissi WallinDavid FjällDogge DoggelitoFilip HammarFredrik WikingssonFritjof & PikanenHanna HellquistHans RoslingHenrik FexeusJesper RönndahlJohan GlansJohan SOL StattinJosefin JohanssonKristian AnttilaMackan EdlundMalin OlssonMarcus BirroMargret AtladottirMartin MelinMia TörnblomMiss LiMårten AnderssonPatrick EkwallRickard OlssonTobbe BlomZandro SantiagoÖzz Nûjen

Vem vill du att vi frågar ut härnäst? Droppa ditt förslag i kommentarerna!