"Min ungdom" – med Mark Levengood

Fotograf: Stellan Herner
Vad hade du för drömyrke som ung?
– Jag ville bli steward på flygplan när jag var 16. Fast man måste vara 18, och när jag fyllde 18 hade jag redan börjat på TV. Men jag tror fortfarande jag hade blivit en utmärkt steward, och gått runt och frågat "kaffe eller te?"

Hur gammal var du första gången du hånglade?
– 11.

Vad för typ var du på gymnasiet?
– Blandning av cool och tönt. Det är jag fortfarande, förresten. Jag var mig själv, kände aldrig några behov av att försöka vara någon annan.

Vilka kändisposters satt uppklistrade på väggarna i ditt tonårsrum?
– Farrah Fawset-Majors, från Charlies Änglar. Henne älskade jag.

Vad vet du idag som du önskar att du visste när du var 15?
– Att det är så fruktansvärt roligt att vara vuxen. Jag trodde på fullaste allvar att livet tog slut vid 20. Nu vet jag att det inte ens börjar på riktigt vid den löjliga åldern.

Läs mer om föreställningen "Sound och Mark" och kika in hela turnéplanen här.

Fler ungdomar:
Agneta SjödinAmetist AzordeganAndres LokkoAnneli AlhankoBabben LarssonBosse BildoktornCarina BergCissi WallinDavid FjällDogge DoggelitoFilip HammarFredrik WikingssonFritjof & PikanenHanna HellquistHans RoslingHenrik FexeusJesper RönndahlJohan GlansJohan SOL StattinJosefin JohanssonKristian AnttilaMackan EdlundMalin OlssonMarcus BirroMargret AtladottirMartin MelinMia TörnblomMiss LiMårten AnderssonPatrick EkwallRickard OlssonTobbe BlomZandro SantiagoÖzz Nûjen

Vem vill du att vi frågar ut härnäst? Droppa ditt förslag i kommentarerna!