"Min ungdom" – Med Tobbe Blom

Vad hade du för drömyrke som ung?
– Som barn ville jag bli lokförare innan jag i ungdomen kom på att kock är ju det jag ska bli. Sedan hann jag faktiskt inte bli äldre än sexton år innan jag visste att jag ville bli trollis. Och ja, det höll ju hela vägen...

Hur gammal var du första gången du hånglade?
– Jag kommer ihåg EXAKT hur det var! Det var i början av sjuan eller åttan tror jag, vi var iväg på någon sorts skolresa ute i skogarna och en tjej, Kattis, och jag hade väl flörtat lite tror jag, eller i alla fall gett varann blickar. Sedan lekte vi nog någon sorts "Sanning eller konsekvens" och jag åkte på en kyss med henne och SOM hon kysste mig! Haha, det var helt fantastiskt kommer jag ihåg!

Vad för typ var du på gymnasiet?
– Jag var nog den där jokern. Den harmlösa killen som alltid skämtade och tog plats, utan att vara elak eller jobbig hoppas jag. Tror att jag var ganska trevlig, dock inte alltid mot lärare och rektorer. Jag har alltid haft lite problem med auktoriteter.

Vilka kändisposters satt uppklistrade på väggarna i ditt tonårsrum?
– Trance Dance och Milli Vanilli!

Vad skulle du vilja säga till ditt femtonåriga jag?
– Hade jag haft en tuff ungdom hade jag sagt "Vet du, det blir så mycket bättre när du blir äldre och klokare, för det blir man!". Men jag hade en lätt, rolig och härlig ungdom, så jag skulle nog bara säga "Vet du, livet kommer alltid vara så här härligt om DU fortsätter vara härlig mot andra människor – för ALLT du ger, det kommer tillbaka."

För info om Tobbes och Mojjes höstlovsturné, klicka dig in på Höstlovsskoj.se!

Fler ungdomar:
Agneta SjödinAmetist AzordeganAndres LokkoAnneli AlhankoBabben LarssonBosse BildoktornCarina BergCissi WallinDavid FjällDogge DoggelitoFilip HammarFredrik WikingssonFritjof & PikanenHanna HellquistHans RoslingHenrik FexeusJesper RönndahlJohan GlansJohan SOL StattinJosefin JohanssonKristian AnttilaMackan EdlundMalin OlssonMarcus BirroMargret AtladottirMartin MelinMia TörnblomMiss LiMårten AnderssonPatrick EkwallRickard OlssonZandro SantiagoÖzz Nûjen

Vem vill du att vi frågar ut härnäst? Droppa ditt förslag i kommentarerna!