”Snälla människor skrattar oftare”

Vad gör du för att försöka göra världen lite bättre?– Jag källsorterar, har ingen bil, och flyger aldrig om det går att åka tåg. Ibland passar jag på att kissa i duschen.  Varför bryr du dig?– För jag tror att det är sån jag är uppfostrad. Jag har inget bättre svar! Men det är väl ett helt okej svar å andra sidan.  Varför tycker du att andra ska bry sig?– För att snälla människor skrattar oftare. Och det är det viktiga.  Har du något tips till unga...

Vad gör du för att försöka göra världen lite bättre?
– Jag källsorterar, har ingen bil, och flyger aldrig om det går att åka tåg. Ibland passar jag på att kissa i duschen. 

Varför bryr du dig?
– För jag tror att det är sån jag är uppfostrad. Jag har inget bättre svar! Men det är väl ett helt okej svar å andra sidan. 

Varför tycker du att andra ska bry sig?
– För att snälla människor skrattar oftare. Och det är det viktiga. 

Har du något tips till unga människor som vill börja engagera sig för något?
– Ta inte i så du spricker. Då blir andra lite skraja.


Foto: Paul Lindqvist


Texten kommer från magasinet Heroes of Today, vars senaste nummer har producerats tillsammans med Ungdomar.se.