Specialsida: VAL 2010

Riksdagsvalet 2010 närmar sig med stormsteg. Snart är det dags att knata iväg till valurnorna och rösta fram en ny riksdag, och kanske också en ny statsminister. För att underlätta för alla er som inte riktigt vet vilka ni ska rösta på, och för alla er som vill veta mer om politik, lanserar Ungdomar.se idag en specialsida med fokus på just politik och valet. På vår politiksida VAL 2010 presenterar vi information om samtliga riksdagspartier och ställer dem mot väggen i frågor som...

Riksdagsvalet 2010 närmar sig med stormsteg. Snart är det dags att knata iväg till valurnorna och rösta fram en ny riksdag, och kanske också en ny statsminister. För att underlätta för alla er som inte riktigt vet vilka ni ska rösta på, och för alla er som vill veta mer om politik, lanserar Ungdomar.se idag en specialsida med fokus på just politik och valet.

På vår politiksida VAL 2010 presenterar vi information om samtliga riksdagspartier och ställer dem mot väggen i frågor som har med ungdomars situation att göra. Ni kan även läsa om Sveriges politiska historia och om hur sociala medier används i valkampanjen. Dessutom kommer vi fylla på med fler intressanta texter ända fram tills valet i september!

I vårt Riksdagsvalet 2010-forum har du även chans att själv ställa dina eventuella frågor till partierna.

Klicka här för att komma till politiksidan!