Strandhäng med Ungdomar.se i Almedalen

Picture this: Soldnedgång, kuddhav, uppblåsbara soffor. Lyktor i gräset och i träden. Snacks och dricka. Grym musik, give-aways och massvis av schyssta människor. Låter det som något du vill vara med på? Detta strandhäng är ett initiativ och samarbete mellan Ungdomar.se, Fryshuset och Sveriges ungdomsråd som vi valt att kalla LYSSNA!. Vi vill att alla ungdomar som är i Almedalen ska få en chans att träffas och knyta kontakter, och samtidigt vill vi visa hur mån...

Picture this: Soldnedgång, kuddhav, uppblåsbara soffor. Lyktor i gräset och i träden. Snacks och dricka. Grym musik, give-aways och massvis av schyssta människor. Låter det som något du vill vara med på?

Detta strandhäng är ett initiativ och samarbete mellan Ungdomar.se, Fryshuset och Sveriges ungdomsråd som vi valt att kalla LYSSNA!. Vi vill att alla ungdomar som är i Almedalen ska få en chans att träffas och knyta kontakter, och samtidigt vill vi visa hur många unga som finns på plats för att påverka och göra sin röst hörd. Politiker och andra makthavare behöver bli bättre på att LYSSNA på vad unga har att säga. De behöver bli bättre på att prata MED och inte OM unga.

VAR: Nere på stranden vid Kallis, måndagen den 1 juli direkt efter politikertalet (ca 20.00).

Läs mer och följ senaste nytt på Facebook!

Vi ses! 

// Fryshuset, Sveriges ungdomsråd och Ungdomar.se