TÄVLING: Vinn biljetter till motivationsturnén

För att vara med och tävla ska du skicka ett mail till alexandra.algerydh@ungdomar.se eller kommentera på denna text och berätta om din hemliga dröm. Vill du gå på månen, bli rockstjärna eller äga din egen kiosk? Tävla nu för att inte gå miste om biljetter till höstens coolaste event. Tre lyckliga vinnare får biljetter till motivationsturnén till sig själva och hela sin klass. Om du inte går i skolan får du ta med dig 5 vänner. Det kommer bli en upplevelse ni sent glömmer! S...

För att vara med och tävla ska du skicka ett mail till alexandra.algerydh@ungdomar.se eller kommentera på denna text och berätta om din hemliga dröm. Vill du gå på månen, bli rockstjärna eller äga din egen kiosk? Tävla nu för att inte gå miste om biljetter till höstens coolaste event.

Tre lyckliga vinnare får biljetter till motivationsturnén till sig själva och hela sin klass. Om du inte går i skolan får du ta med dig 5 vänner. Det kommer bli en upplevelse ni sent glömmer!

Som vinnare bestämmer du själv i vilken stad du vill besöka turnén. För mer information om datum och platser kan du kika in på Turnésidan genom att klicka här. Där kan även den som inte vågar ta några risker boka sin biljett redan nu!

Tävlingen pågår till den 9 september.