Tippa Oscarsgalan – vinn maffigt dvd-paket!

Utöver presidentvalet, Superbowl och när McDonalds får något nytt på menyn är Oscarsgalan den allra största händelsen i USA. Varje år bänkar sig miljontals människor framför tv:n för att under ett par timmar bli översköljda av ohälsosamt mycket glitter och glamour. Årets upplaga går av stapeln natten till måndag och direktsänds på Kanal 9. Guldglimmande statyetter ska delas ut i hela 24 kategorier och nu har du chansen att själv tippa vinnarna. Det är den eminenta filmblog...

Utöver presidentvalet, Superbowl och när McDonalds får något nytt på menyn är Oscarsgalan den allra största händelsen i USA. Varje år bänkar sig miljontals människor framför tv:n för att under ett par timmar bli översköljda av ohälsosamt mycket glitter och glamour.

Årets upplaga går av stapeln natten till måndag och direktsänds på Kanal 9. Guldglimmande statyetter ska delas ut i hela 24 kategorier och nu har du chansen att själv tippa vinnarna. Det är den eminenta filmbloggen Bloggywood som anordnar tävlingen och i prispotten ligger ett maffigt, Oscarsinfluerat DVD-paket.

Tävlar gör du här: http://bloggywood.se/2009/02/19/tippa-oscarsgalan-vinn-maffigt-dvd-paket/

Källa: Bloggywood