Treåriga Pipi köpte grävmaskin på auktionssajt

Efter en god natts söm slog Sarah Quinlan från Nya Zeeland sig ner framför datorn för att kika om hon lyckats vinna budgivningen på ett gäng leksaker på auktionssajten Trade Me. Till hennes glädje låg ett mejl från sidan och skvalpade i inkorgen. I mejlet stod det att hon vunnit auktionen och säljaren gratulerade henne till grävmaskinen. Sara antog att grävmaskinen var en av alla de leksaker hon budat på innan hon gått och lagt sig. Men när hon tittade lite noggrannare på mejlet...

Efter en god natts söm slog Sarah Quinlan från Nya Zeeland sig ner framför datorn för att kika om hon lyckats vinna budgivningen på ett gäng leksaker på auktionssajten Trade Me. Till hennes glädje låg ett mejl från sidan och skvalpade i inkorgen. I mejlet stod det att hon vunnit auktionen och säljaren gratulerade henne till grävmaskinen.

Sara antog att grävmaskinen var en av alla de leksaker hon budat på innan hon gått och lagt sig. Men när hon tittade lite noggrannare på mejlet fick hon sitt livs chock.
Hennes treåriga dotter Pipi hade nämligen lyckats ta sig upp till Sarahs dator och köpt en grävmaskin av märket Kobelco för 90 000 kronor.

Tyvärr för lilla Pipi stoppades affären efter att Sarah ringt Trade Me och förklarat situationen.

Källa: Dagens Nyheter