Ungdomsbarometern – Hur tänker du?

Du kommer svara på frågor om dig själv, dina vänner, plugget och framtiden. När du är färdig är du med och tävlar om en sprillans HP-dator, en iPad eller en iPod nano. Du svarar enkelt genom att klicka på det svarsalternativ som passar dig bäst. Ungdomsbarometern är utan tvekan mycket lättare och roligare att genomföra än de tråkiga stenciler du tvingas svara på i skolan. Ungdomsbarometern har sedan funnits sedan 1991 och arbetar med att kartlägga unga människors attityder, v...

Du kommer svara på frågor om dig själv, dina vänner, plugget och framtiden. När du är färdig är du med och tävlar om en sprillans HP-dator, en iPad eller en iPod nano. Du svarar enkelt genom att klicka på det svarsalternativ som passar dig bäst. Ungdomsbarometern är utan tvekan mycket lättare och roligare att genomföra än de tråkiga stenciler du tvingas svara på i skolan.

Ungdomsbarometern har sedan funnits sedan 1991 och arbetar med att kartlägga unga människors attityder, värderingar och beteenden inom olika områden. Undersökningen tar ca 30 minuter att genomföra och du är självklart helt anonym.

Klicka här för att sätta igång!