Vi syns på We Are Sthlm!

Nästa vecka finns vi på plats på We are Sthlm i Kungsträdgården för att hitta Stockholms riktiga hjältar. Gör du världen till en schystare plats genom att liva upp stadens gator med musik och sång, volontära i soppkök och föreningar, undervisa yngre barn i dans och annan idrott, göra konst av gammalt skräp eller kanske stå upp mot mobbning och orättvisa? Kom då förbi vårt tält och berätta vad du gör, eller nominera en fin kompis. Varje festivaldag utser vi ”Hjä...

Nästa vecka finns vi på plats på We are Sthlm i Kungsträdgården för att hitta Stockholms riktiga hjältar. Gör du världen till en schystare plats genom att liva upp stadens gator med musik och sång, volontära i soppkök och föreningar, undervisa yngre barn i dans och annan idrott, göra konst av gammalt skräp eller kanske stå upp mot mobbning och orättvisa?

Kom då förbi vårt tält och berätta vad du gör, eller nominera en fin kompis. Varje festivaldag utser vi "Hjälten i tältet", som förutom äran och fina priser även får sin story publicerad i boken Stockholm Story som vi ger ut tillsammans med bokförlaget B. Wahlströms nästa år!

I tältet, som vi delar med B. Wahlströms, kan du också mingla med författare, lära dig teckna och illustrera eller slå dig ner i en mysig fåtölj och koppla bort världen en stund. Lämna in din text och få feedback nästa dag, visa upp dina fotografier och dikter på klotterplanket. Utvalt material kommer att publiceras i boken tillsammans med alla hjältar och vinnaren i novelltävlingen Stockholm Story.

Vi ses!

PROGRAM I TÄLTET "STOCKHOLM STORY", WE ARE STHLM 13-17 AUGUSTI

Varje dag
13.00-14.00 Författarsamtal med Elsie Petrén som bl a skrivit Gåtan Felicia Hill.
14.00-15.00 Författarsamtal med Niklas Krog som bl a skrivit böckerna om Turk & Ayla
15.00-16.00 Illustrationsworkshop med illustratören Johan Egerkrans

Torsdag-lördag
16.00-17.00 Författarsamtal med Ritta Jacobsson som bland annat skrivit böckerna om Afrodite

Lördag
Vinnaren av novelltävlingen "Stockholm Story" presenteras!