Wikingssons körkort i fara efter vansinnesfärd

Den 1 juni sänds avsnittet där Fredrik Wikingsson kör genom Stockholmstrafiken med förbundna ögon, det enda han har att följa är Filip Hammars anvisningar. Polisen, Aftonbladets läsare och förstå-sig-påare landet över går i taket över duons nya upptåg. Fredrik riskerar att få sitt körkort indraget, då polisen hotar med att rapportera vårdslösheten i trafiken om inslaget visas. Samtidigt tror många att alltihop är fejk, att det är stört omöjligt för en människa att kör...

Den 1 juni sänds avsnittet där Fredrik Wikingsson kör genom Stockholmstrafiken med förbundna ögon, det enda han har att följa är Filip Hammars anvisningar. Polisen, Aftonbladets läsare och förstå-sig-påare landet över går i taket över duons nya upptåg. Fredrik riskerar att få sitt körkort indraget, då polisen hotar med att rapportera vårdslösheten i trafiken om inslaget visas. Samtidigt tror många att alltihop är fejk, att det är stört omöjligt för en människa att köra bil med ögonbindel.

Jag vet inte vad jag ska tro, men nog blir man lite orolig. Till skillnad från alla de som spyr galla i kommentarsfältet vill jag nämligen att mina favoritmän ska kunna fortsätta göra TV en lång tid framöver.