Forumet - bada

bada

2745 1 56

Badade jättemycket när jag var ute och cyklade. Det var fint och hemskt skönt, badar nästan aldrig om somrarna annars. Kom över alla möjliga rädslor (typ att det är mörkt och djupt så man inte ser botten, fiskar som simmar in i en)/löjligheter (inte vilja gå runt i badkläder hehe).

Spana också in:


Xisco: Har inte varit ute och badat än :$
Har haft några tillfällen, senast häromdagen, men blev ej av.
Varför blev det inte av?Gruvan: Badat utomlands mycket, men det räknas inte...

Badat, två gånger i Sverige, en gång i havet och en i lokala Skogssjön.
Nej det räknas inte! Bara våra kalla vatten som räknas :)
nöbby: Badade jättemycket när jag var ute och cyklade. Det var fint och hemskt skönt, badar nästan aldrig om somrarna annars. Kom över alla möjliga rädslor (typ att det är mörkt och djupt så man inte ser botten, fiskar som simmar in i en)/löjligheter (inte vilja gå runt i badkläder hehe).
Haha!
FruLiten: Har inte ens badat i havet i år.  och om jag kan minnas rätt så är den enda gången jag badat utomhus är i pool i turkiet
Aj då, det tycker jag du borde ändra på under den lilla tid som finns kvar.My dreams are her: Har ju varit många dagar denna sommar med fint väder i alla fall där jag bor. Nej jag har inte badat ute i år trots att jag bor nära en sjö.
Jo varit en bra sommar tills nu.
dazed: Badat en gång tror jag.
Bada mer!
Cutenessoverload: Har badat några gånger i år :D Bara det att man måste cykla/ta bussen dit vi badat och sen är det fullt med folk. Annars var det kul :)
Samma här typ. Önskar det fanns typ en sjö 5 min från där jag bor som inga människor kände till, så det alltid var tomt där, det hade varit nice.