Forumet - Bättre på engelska av att spela dataspel

Bättre på engelska av att spela dataspel

4832 0 34

Spana också in:

Har framförallt tagit lärdom av filmer, TV-serier, Youtube & engelska internetforum. Ej spelat brutalt mycket onlinespel i mina dagar, när jag har spelat har det mest varit tillsammans med andra svenskar. Kan absolut tänka mig att det ger dem som ägnar sig mycket åt sådana aktiviteter mycket kunskap och effektiv sådan!  

Jag hoppas innerligt att den 'moderna' skolan inte anses vara största källan till ny kunskap om 20 år. 
Ja, stämmer utan tvekan - kanske inte på alla då.

Min bror är ett perfekt exempel. Han har plågats av sin ADHD hela sitt liv och kunde inte ens gå i skolan under ett par år, och ännu mindre ta sig an engelsk text. Han hade inte kunnat ett skvatt engelska om han inte spelande så jäkla mycket och spelat med andra talandes över t ex Skype. 
Mjo, jag kunde läsa engelska när jag var sex år. Inte allt för komplicerat såklart, men vanlig engelska. In the boathouse the bunny have* a party for the frog... lite sådant. Knappt någon grammatik dock.

Jag spelade nämligen mitt första engelska datorspel när jag var sex år gammal. Det var uppdrag och jag minns att jag frågade pappa om det var något som jag inte förstod Rodnar

Man lär sig såklart hela tiden, om man sysslar med engelska datorspel så lär man sig det. Om man sysslar med flygplansspel eller geografispel så lär man sig där, osv...