Forumet - Bröstsugning

Bröstsugning

8073 1 70

Alla killar jag strulat med ÄLSKAR att suga på brösten. Jag älskar det och killarna älskar det. Min fråga lyder: Hur mycket har detta att göra med relationen mamma-spädbarn? Finns det alltså några underliggande instinkter till detta beteende som härstammar från den tiden då man sög på mammans bröst? Är det därför killarna älskar det? Och är det mina modersinstinkter som gör att jag älskar det också? Snälla, kom med många intressanta hypoteser! Jag är grymt nyfiken på vad ni tänker om detta :)

Spana också in:

tycker inte det är särskilt speciellt men har varit med killar som tyckt mycket om det. 
en utav dem tyckte lite väl mycket om det... är helt övertygad om att han påmindes om trygghet eller något. en gång frågade han om han fick suga för att lättare kunna somna. äcklades ganska rejält och vi sa upp kontakten efter det. 
kände mig som hans mamma typ, ew. 


Tula: Ber till gudarna att det inte är så. Vill att mina modersinstinkter och sex, ska ha så lite som möjligt med varandra att göra.

Oj då, det blev lite fel där. Jag menade att det är en meningsfull upplevelse för en mor att ge sitt barn föda och därför kan det kännas meningsfullt under en sexakt också. Fast på ett annat sätt. Hoppas du förstår hur jag menar!