Forumet - deperesonalisation

deperesonalisation

308 0 8

misstänker att jag har det. fick det när jag var ca 12 läste ngn artikel som sa att det brukar försvinna vid 30-årsåldern. men jag vill inte känna hela min ungdom som en dröm. jag tycker att det är jag i spegeln, men jag har deja vu känsla och dåligare minne. ska jag prata med kuratorn? vill inte berätta för mona föräldrar :| gick det på midsommarafton dan' efter att jag hade varit sjuk. det har bara blivit värre sen dess, värst när jag har sovit dåligt elr har feber. så jag umdrar hur ni andra gör!


muppellimuppmupp: misstänker att jag har det. fick det när jag var ca 12 läste ngn artikel som sa att det brukar försvinna vid 30-årsåldern. men jag vill inte känna hela min ungdom som en dröm. jag tycker att det är jag i spegeln, men jag har deja vu känsla och dåligare minne. ska jag prata med kuratorn? vill inte berätta för mona föräldrar :| fick* det på midsommarafton dan' efter att jag hade varit sjuk. det har bara blivit värre sen dess, värst när jag har sovit dåligt elr har feber. så jag undrar* hur ni andra gör!

Spana också in:

Hade det rätt länge utan att reagera på det, inte känna att det var jag i spegeln, overklighetskänslor. Det blommade ut gör mig förra året, det kändes som att jag skulle bli galen och känna mig som en alien resten av livet. Pratade med vänner och kuratorer om det, kom fram till att det inte fanns mycket att göra förutom att hitta sätt att komma ur det när det slog till och i övrigt distrahera mig. Nu kan det komma om jag tänker på det eller på pin kiv, men jag kan då bättre kontrollera det och det skrämmer mig inte.