Forumet - 17 och 22 åring okej eller inte?!

17 och 22 åring okej eller inte?!

3775 1 36
Hej, jag är en tjej på 17 år som har gått och kärat ner mig i en 22 årig kille! Han vet om att jag tycker om honom och de är samma känslor från hans sida! Vi träffas några gånger i veckan för att lära känna varandra innan vi gör något sexuellt eller går in i en relation med varandra. Vi har känt varandra i ca 2 månader. (började som kompisar men insåg att jag hade fått känslor för honom för några veckor sen) Mina föräldrar vet detta men är inte så positiv inställda gällande det här vilket jag verkligen förstår med tanke på åldersskillnaden! Jag vill höra lite av era tankar gällande det här. Tycker ni att det är okej och att vi trots åldersskillnaden borde köra och se om det funkar eller att jag bara borde släppa det och försöka gå tillbaka till att bara vara vänner?

Spana också in:

Klart att det inte är något fel med det! Det är ju ingen annan än ni själva som ska få bestämma om ni ska få hålla ihop eller inte och finns det någon där ute som stör sig på det så bara skit i dom och lev ert liv... Snacka om att livet blir begränsat om man måste gå efter åldersskillnad hela tiden trots att man redan har det fantastiskt bra tillsammans.. Det där ordet ''åldersskillnad'' borde faktiskt plockas bort då det bara framkallar negativa tankar och folk borde väl ändå veta vart man verkligen måste dra en rimlig gräns i ett förhållande. Jag kommer aldrig bry mig om åldersskillnaden varken i vänskapsrelationer eller i förhållanden. Många kommer nog inte reagera på det nämnvärt, men sen finns det en liten skara som gör det och jag säger säger bara: Tro på er själva och skit i vad dom andra tycker för dom har inget med det att göra, lev och njut av ert liv!

Majisen: Hej, jag är en tjej på 17 år som har gått och kärat ner mig i en 22 årig kille! Han vet om att jag tycker om honom och de är samma känslor från hans sida! Vi träffas några gånger i veckan för att lära känna varandra innan vi gör något sexuellt eller går in i en relation med varandra. Vi har känt varandra i ca 2 månader. (började som kompisar men insåg att jag hade fått känslor för honom för några veckor sen) Mina föräldrar vet detta men är inte så positiv inställda gällande det här vilket jag verkligen förstår med tanke på åldersskillnaden! Jag vill höra lite av era tankar gällande det här. Tycker ni att det är okej och att vi trots åldersskillnaden borde köra och se om det funkar eller att jag bara borde släppa det och försöka gå tillbaka till att bara vara vänner?
Om det verkligen känns rätt så kör på!
sålänge han verkligen älskar dig och du honom så är det vört att testa! Men om fet skulle visa sig att han inte är bra för dig så ska du inte fortsätta eller ge de en andra chans såklart men hoppas de blir bra med allt!