Forumet - Fly

Fly

1454 2 43

Spana också in:


mera:
Förstår din tanke där lite, kul att kanske få börja om på nytt. Så gammal är du ju inte heller för den delen.
Jaah, det hade behövts. Nja inte på så vis men ändå, klarar inte av att bo hemma längre typ, så trött på detAttitydinkontinent: Film!! Du är ju förvisso på samma plats hela tiden, men när du ser på film kan du stänga ute världen och vara någon helt annanstans.  Ut och spring, motion är alltid bra för hälsan och du blir även på bättre humör. 
Filmer tar ju slut tyvärr. Träning är för jobbgit, speciellt i det här vädret 

patrick bateman:
Filmer tar ju slut tyvärr.
Då är det väl bara att se en ny? Engagera dig i UM:s filmklubb kanske? Annars kan du fråga mig om filmtips för jag håller också för en filmklubb i skolan.

patrick bateman:
Träning är för jobbgit, speciellt i det här vädret 
Vad är det med vädret som hindrar dig? Skulle förstå om det är storm eller för geggigt, men klä dig rätt och kanske prata med någon kompis medan du motionerar, måste inte träffas på riktigt men kanske ringa varandra eller nåt.

höna: Kan väl inte va så svårt å få en etta i uddevalla för billig hyra
Uddevalla är inte tillräckligt långt bort Galen Även om såklart egen bostad bara här skulle hjälpa. Finns säkert billig men ingen så billig så mina 1000 kr av bajs csn skulle hjälpa antar jagmera:

Sök egen bostad?Nu kanske du inte har pengar till det, men sök något extra jobb? Fixa Stipendium? 
Skulle aldrig klara jobba nu. Vet inte hur stipendium går till heller för den delen

Attitydinkontinent: Då är det väl bara att se en ny? Engagera dig i UM:s filmklubb kanske? Annars kan du fråga mig om filmtips för jag håller också för en filmklubb i skolan.
Tack. Fast just i film klarar jag mig nog, är så meganördig så det inte finns och har massa att kolla. Men de tar ändå slut och kan inte sitta och kolla oavbrutet för morsan skulle dampaAttitydinkontinent: Vad är det med vädret som hindrar dig? Skulle förstå om det är storm eller för geggigt, men klä dig rätt och kanske prata med någon kompis medan du motionerar, måste inte träffas på riktigt men kanske ringa varandra eller nåt.
Regnat hela december, verkligen hela. Blåser och stormar varje dag och är trött på det... njae, gillar inte att prata i telefon så mycket, eller jo med en kanske men det känns tveksamt 

du får underhålla dig med något

jobbar johnny depp fortfarande i receptionen på östrabo? gå dit och snacka med han. han är jätterolig. be han om råd. han kanske kan ta med dig på nåt roligt. seriöst.

eller häng på kungsgatan å fråga lila zigenarkvinnan va klockan e en gång i kvarten. eller det är nog roligare när det är hon som frågar.