Forumet - Förstår inte varför jag ibland gör så här...

Förstår inte varför jag ibland gör så här...

577 0 13

Tjena, jag blir i vissa sociala situationer väldigt arrogant. Jag känner ibland mitt upp i en diskussion för att inte prata. Om jag och min kompis exempelvis pratar med några klasskamrater så sätter jag mig själv i en situation där jag bestämt mig för att säga så lite som möjligt. Då tänker jag så här ibland "Jag är bättre än de, jag orkar fan inte ens prata med dem" även fast de är schyssta killar lixom. 

Pratar man med tjejer man egentligen är intresserad av tänker jag istället ibland så här "Jag är för snygg för henne, bäst att bara visa att jag inte är intresserad genom att vara tyst" fast de egentligen inte stämmer.

Vad fan kan de här bero på? Känner mig som en egoistisk skitunge i sånna här situationer :(

Du kanske ska börja säga vad du tycker till dina kompisar. Jag tycker också att du ska sluta tänka på såna negativa tankar och liksom ge folk en chans, du kanske faller för den äckligaste,vidrigaste och fulaste personen. Nu menar jag inte att hacka på någon men liksom förstår du hur jag tänker och menar? Man vet liksom inte. 

Spana också in:


Lounge: d kanske är bortförklarigar för du eg känner dig rätt kass
Kan de vara så? 
JaamenLol: Du kanske ska börja säga vad du tycker till dina kompisar. Jag tycker också att du ska sluta tänka på såna negativa tankar och liksom ge folk en chans, du kanske faller för den äckligaste,vidrigaste och fulaste personen. Nu menar jag inte att hacka på någon men liksom förstår du hur jag tänker och menar? Man vet liksom inte. 
Men de är som ja sa. De handlar egentligen inte om att de är fula utan jag tänker att jag är snyggare eller bättre för att "skydda mig" eller nått :) 
Du har väl för mycket luft i dig (överdrivet bra självförtroende) alltså det är bra att ha en bra självförtroende, vilket många inte har. Men sluta jämför dig med andra då, det är väl det som är problemet. Fast det är väl inte så lätt kan jag erkänna! 
WinterTime:
Kan de vara så? 
Men de är som ja sa. De handlar egentligen inte om att de är fula utan jag tänker att jag är snyggare eller bättre för att "skydda mig" eller nått :) 


JaamenLol: Du har väl för mycket luft i dig (överdrivet bra självförtroende) alltså det är bra att ha en bra självförtroende, vilket många inte har. Men sluta jämför dig med andra då, det är väl det som är problemet. Fast det är väl inte så lätt kan jag erkänna! 

Fast jag gör de oftast mot de som jag anser vara lika eller högre social status än mig själv. 
Så jag vet inte :/
Asså nej jag tycker iaf att du låter som en stark person. Du behöver inte låtsas vara cool. Det folk älskar är ju de som är sig själva. Var dig själv bara. Accepterar inte dina vänner det då är de inga "vänner". Det är coolt att visa den man är! :) 
WinterTime:
Tror kanske jag kanske gör så för att låtsas vara för cool för dem för att jag själv tror att man får respekt då eller nått