Forumet - Forumlek: Tråden där vi tillsammans gör min presentation bättre.

Forumlek: Tråden där vi tillsammans gör min presentation bättre.

899 0 49
Grundtext:

Hej jag är en Uppsalakille men bor nu i Lund där jag bor med min vän. Jag spelar inte spel och är väldigt ärlig, ibland kanske lite för ärlig men jag hoppas att du kan ha överseende med det. Jag menar aldrig någonting illa och är faktiskt väldigt trevlig att prata med, så du kanske vill testa. Jag intresserar mig för filosofer som, Michel Foucault, Jacques Lacan. Utöver det så gillar jag att umgås med folk.

Förslag på vad som ska förändras?
personligen skulle jag inte bli övertygad om din trevlighet utifrån att du försökte övertyga om att den finns där, det ger en bild av att du ofta får göra det då det blev en av få punkter om dig själv i din korta text. sen kanske du bör tänka över hur relevant det är att du inte spelar spel till skillnad från något du faktiskt gör? 

det kanske hjälper om du tänker ut vem du vill tilltala med presentationen och utgår ifrån bilden av den personen. 

ply: personligen skulle jag inte bli övertygad om din trevlighet utifrån att du försökte övertyga om att den finns där, det ger en bild av att du ofta får göra det då det blev en av få punkter om dig själv i din korta text. sen kanske du bör tänka över hur relevant det är att du inte spelar spel till skillnad från något du faktiskt gör?
Isolas text. Bra invändningar.
ply: det kanske hjälper om du tänker ut vem du vill tilltala med presentationen och utgår ifrån bilden av den personen.
Grymt bra! Kanske ska börja med att formulera vad jag söker?

Spana också in:


Jag finns nog inte: Jag spelar inte spel
Antar att du här syftar på att du inte håller på med några slags manipulativa metoder för att få som du vill? 
Tänker mig att gemene man, som snabbt läser igenom profilen kan bara tolka det som att du inte spelar (tex) TV-spel. Är väl lite grejen med Badoo, att allt går undan, speciellt när det kommer till att läsa igenom profiltexter.
Känner mig på relativt kritiskt och schysst humör:

Med en så liten text bör du inte lägga särdeles mycket fokus på vad du inte gör eller gillar. Även om du med "inte spelar spel" avser frånvaro av manipulation framgår inte det och det kan formuleras bättre.

Hälften av texten går ut på att ursäkta dig själv, knappast attraktivt.

"[...]och är faktiskt väldigt trevlig att prata med," - Jag tror dig inte. En person som faktiskt är trevlig behöver inte framhålla det, dessutom är inte du i position att bedöma din egen trevlighet.
Jag finns nog inte: Jag intresserar mig för filosofer som, Michel Foucault, Jacques Lacan.
Sällar mig till Kaka i detta.
Jag finns nog inte: Utöver det så gillar jag att umgås med folk.
Spännande. Sover

ply: det kanske hjälper om du tänker ut vem du vill tilltala med presentationen och utgår ifrån bilden av den personen.
Målgrupp: 20% av kvinnor mellan 20 och 30 år som är registrerade på Badoo som klickat att de söker att dejta med killar. Så lite passivt aggressiva, självupptagna som möjligt men gärna stolta och nöjda med själva. Typ så tänker jag mig spontant.

Edit: För att förenkla lite: 20% av kvinnor mellan 20 och 30 år som är registrerade på Badoo. De andra kraven vet jag inte om de innefattar gruppen som existera på badoo. Galen

Nachac: Känner mig på relativt kritiskt och schysst humör:
Nice!


Nachac: Med en så liten text bör du inte lägga särdeles mycket fokus på vad du inte gör eller gillar. Även om du med "inte spelar spel" avser frånvaro av manipulation framgår inte det och det kan formuleras bättre.
Bra poäng.


Nachac: Sällar mig till Kaka i detta.
Ja, det är en bra poäng ni alla tre ha. Ska nog inte nämna det alls då jag inte tror min målgrupp är så intresserad av det. 

Nachac: Spännande
Heads up! Jag har autistisk psykopati. Med det menas att jag rent kognitivt inte kan relatera till hur du tänker utan att du gör det väldigt tydligt (genom att faktiskt säga vad du menar och vill ect). Som en konsekvens av det så antar jag att du, som läser detta är fett taggad att ses, så om du då inte skriver så kommer jag bli förvirrad. Och undra vad som hindrade dig att ta initiativet.

Så vem är jag? Mina hjärna är ultramanlig i sitt sätt att tänka. Stereotyper i populärkultur skulle kunna vara Sherlock Holmes eller Sheldon Cooper. Som alla vet så är ingen sin stereotyp, men det kan vara användbar referens likväl. Jag intresserar mig för filosofer som, Michel Foucault, Jacques Lacan ect.


sådär skrev jag förut, vilket Isola (och andra med henne ) kritiserade och gav ett förslag hur jag skulle kunna skriva annorlunda. Så gärna att man kommer med förslag utöver att bara notera brister i det som existerar. 
Låt mig göra ett litet urval av vad för profiler tjejer har på badoo.

#1: Jag är en positiv, lättsam och sponatan person. Jag älskar träning, resor och att spendera tid med de som betyder mest :)

#2: Har ingen profilinformation alls.

#3: Har ingen profilinformation alls.

(jag hoppar nu över alla som inte har någon profil då det är onödigt att skriva ut...)

#4: Hej! :)
Italiensk tjej som bor i Stockholm och drömmer ett liv i den vackraste stad hon har sett i sitt liv! :)

#5: Jag är en tjej som bor i nyköping och har bott här sedan sommaren 2009 och trivs bra så jag är inte flyttbar . jag är färdig förskollärare i Januari och Jag jobbar som vikarie inom barnomsorgen eftersom jag älskar barn. Som person är jag glad, kärleksfull, omtänksam, ärlig och jag har även ganska mycket energi så jag älskar att prata med folk =)

#6: Är en glad och snäll tjej som gillar att träffa nya människor, se nya platser, en tjej som gillar att utmana sig själv. Är en tjej som gillar att träna, umgås med kompisar, vara ute i naturen

SoverSoverSover

#7: Kan alla fula jävlar sluta skriva. Är du en 9a eller 10a så skriv på!! puss i pannan

#8. Fråga istället, blir mkt roligare så;)

#9: Älskar rödtjut. Skrattar högt. Njuter av livet. Uppskattar humor. Skulle vilja bo på en uteservering. Social och framåt. Omtänksam. Gillar killar med skägg & humor. Killar med spännisbilder går bort, gillar dock muskler.

#10: Jag är en glad och trevlig tjej som älskar livet! Har mitt egna företag inom Frisöryrket och jag älskar mitt jobb. Jag älskar utmaningar och att hitta på nya saker.

#11: Letar vänner :) Tjej som kille går lika bra båda

#12: ta mig för den jag är eller inte alls.
I'm the girl your mom warned you about. ;)

Skeptisk

#13: Mitt motto i livet är "actions speak louder than words" och det är så jag försöker leva.

Vill ha en känslomässigt mogen och öppen man som vet vad han vill o hur man behandlar sin kvinna. :) Du ska vara omhändertagande, uppmärksam, uppskattande och få mig att känna mig trygg i ditt sällskap!
Trött på onödigt drama och folk som inte kan vara öppna med hur de känner.


#14: Det är roligast att dansa barfota, gå på lina, träna acroyoga, leka utomhus och lyssna på livemusik. Jag vill lära mig att spela trummor av storlek parkvänlig!

Denna typ av sidor ger mig lite obehag och jag skäms lite för att jag är nyfiken. Jag får ont i magen av tanken på att betygsätta folks utseende systematiskt.

#15: Jag är en glad, social och spontan tjej som älskar att idrotta! Gillar att träffa nya människor :)

#16: Jag heter Maria. Ny här i Stockholm. Vill gärna lära känna folk! Eller någon :) skriv gärna till mig :)