Forumet - Hotad

Hotad

519 0 10
Hej! Jag är en kille som är 15 år. Jag är hatad bland folk i mitt område p.g.a att jag inte är som dem. Jag har haft en youtube-kanal i ett år och jag filmar för att jag gillar de men folk är jag bor verkar inte gilla de så dem behandlar mig olika. Jag har fått många hot och varit nära o bli misshandlad bara för jag är olik andra men jag tänker inte ändra på mig själv bara för andra inte gillar vem jag är. Så jag har funderat på att flytta från området och byta skola men de finns konsekvenser... Mina föräldrar har inte råd för o flytta och jag ska börja nian så det är väldigt onödigt o flytta. Vad tycker ni jag borde göra? 

Spana också in:


anonyma.killen: Hej! Jag är en kille som är 15 år. Jag är hatad bland folk i mitt område p.g.a att jag inte är som dem. Jag har haft en youtube-kanal i ett år och jag filmar för att jag gillar de men folk är jag bor verkar inte gilla de så dem behandlar mig olika. Jag har fått många hot och varit nära o bli misshandlad bara för jag är olik andra men jag tänker inte ändra på mig själv bara för andra inte gillar vem jag är. Så jag har funderat på att flytta från området och byta skola men de finns konsekvenser... Mina föräldrar har inte råd för o flytta och jag ska börja nian så det är väldigt onödigt o flytta. Vad tycker ni jag borde göra? 
Om du bor nära omkring förorten kan du gå med i ett gäng, ingen jävlas med en gängmedlem, förutom andra gängmedlemmar. Men det finns också konsekvenser med det, många gangsters i förorten blir skjutna. Men vad du kan göra att slå ned dom. Det bruka funka, då vet dom att dom inte kan jävlas med dig som dom vill. Våld har alltid funkat för mig.

qwertyy:
Om du bor nära omkring förorten kan du gå med i ett gäng, ingen jävlas med en gängmedlem, förutom andra gängmedlemmar. Men det finns också konsekvenser med det, många gangsters i förorten blir skjutna. Men vad du kan göra att slå ned dom. Det bruka funka, då vet dom att dom inte kan jävlas med dig som dom vill.
Tumme upp
Kanske inte bästa idéen men iaf en potensiell lösning på problemet.