Forumet - Kännsliga killar..

Kännsliga killar..

5808 1 92

Spana också in:

tjejer vill inte ha känsliga och snälla killar. det är det som är det jävliga. man måste vara så satans jävla hård. dom tänder på att man är elak mot dom. det roliga är att tjejer själva är snälla och känsliga men tydligen är det fel att vara det om man har en penis. hycklare. bara för att man är snäll och känslig är man ingen sk toffel.


the_fat_one: tjejer vill inte ha känsliga och snälla killar. det är det som är det jävliga. man måste vara så satans jävla hård. dom tänder på att man är elak mot dom. det roliga är att tjejer själva är snälla och känsliga men tydligen är det fel att vara det om man har en penis. hycklare. bara för att man är snäll och känslig är man ingen sk toffel.

ni måste kunna vara både och

df rqp: on topic: tjejer är ofta mer känslomässigt kompetenta än killar och därför mer bekväma med att visa sina känslor. men alla har känslor och det finns killar som visar dem öppet och gärna.
Just för att könsrollen tillåter tjejer att vara öppet emotionella och tvingar killar att förtrycka och hämma sitt känsloliv, kan också killar i verkligheten vara betydligt mer känslomässigt sköra än tjejer: bräckliga som glas bakom ytan av oberördhet

mynona:
Just för att könsrollen tillåter tjejer att vara öppet emotionella och tvingar killar att förtrycka och hämma sitt känsloliv, kan också killar i verkligheten vara betydligt mer känslomässigt sköra än killar, bräckliga som glas bakom ytan av oberördhet

könsroll vet jag inte, men resten håller jag med om till fullo.