Forumet - Liten kris!

Liten kris!

1950 0 41

Jag fick inte över 1,2 på högskoleprovet. Vilket behövs för att komma in på Chalmers :( Vilket suger. Jag vet inte riktigt vad jag skall göra nu?! Borde jag till hösten börja pendla ifrån högskolan i borås eller högskolan i halmstad nu för att plugga maskiningenjörsprogrammet som jag vill läsa? Jag vill inte flytta från GBG heller Och fortsätta plugga på hpprovet? Någon som har pendlat dessa avstånd? 

Spana också in:


Anura:
haha jag gick i Skövde ett tag och jävlar va dött de var där... skulle må skit dåligt om jag bodde där. Kontrasten mellan Göteborg och Skövde :p
skulle enbart lämna götet för större stad, aldrig för en mindre.. Fyfan asså allt är så dött för oss som är vana vid att folk springer överallt! :p

Anura: de håller ju sig väl organiserat. jag menar artikeln beskriver ju att de har blivit väldigt mycket mer aktiva. även hatbrotten i Kinna mot homosexuellt par säger något.
Så du menar att alla nazister gömmer sig? Okej, sitt i din lägenhet och oroa dig för allt resten av livet istället. Du väljer själv.