Forumet - Min resedagbok till London

Min resedagbok till London

1708 1 18
Flyget ned gick bra, vi fköf med ryanair. Vid boardingen till blanet var det lång kö, men vi fick gå före alla. På väg mot blanet, när vi gick förre alla så skrattade jag elakt mot dom som stog i kö. Vi bor på ett hotel en bit utanför London i Norbury. Kriminaliteten här är väldigt hög Förvirrad. Hottelets recension på google maps var inte så lovande Screenshot_2015-04-12-08-34-47.png

Spana också in:

Idag har jag besökt de vanliga turistattraktionerna, big ben, london eye och de där. Jag har även ätit fish and chips som var väldigt gott. Staden känns ganska rutten och gammal. Trodde den skulle vara mer modern men alla här är typ fattiga. Jar iallafall inte blivit ihjälskjuten än och det är ju positivt. Jag uppdaterar så snart jag kan så ni vet att jag lever. Bye!

adaq: Idag har jag besökt de vanliga turistattraktionerna, big ben, london eye och de där. Jag har även ätit fish and chips som var väldigt gott. Staden känns ganska rutten och gammal. Trodde den skulle vara mer modern men alla här är typ fattiga. Jar iallafall inte blivit ihjälskjuten än och det är ju positivt. Jag uppdaterar så snart jag kan så ni vet att jag lever. Bye!
Vad hänger du i för kvarter egentligen? 
Jag har varit lite dålig på att uppdatera här men det är pga brist på tid och brist på ström då de i England tydligen hade andra kontakter. Men jag som är så smart kom på att man kan ladda via tv:n. Problemet är bara att mängden ström som skickas via USB porten ör ganska liten så det tar en stund. 

Men iallafall, igår var vi på Harrods. För er som inte vet så är Harrods en butik för alla rika snobbar. Jag köpte inget (efter som jag inte är rik) men det var ändå kul att se alla dyra saker. Jag har även varit på puben några gånger (Glatt skålande) och det har varit trevligt. Men det viktigaste av allt, jag har äntligen ätit på restaurangen som alla där hemma pratar om.... KFC, det var inte så fantastiskt men det var värt att gå genom halva London för att hitta restaurangen.

Idag åker vi hem klockan 8:00 engelsk tid. Jag kommer nog inte att sakna London så jätte mycket men det gar ändå varit kul. Jag kommer att skriva en sammanfattning av resan när jag kommer hem. Bye!

adaq: Jag har varit lite dålig på att uppdatera här men det är pga brist på tid och brist på ström då de i England tydligen hade andra kontakter. Men jag som är så smart kom på att man kan ladda via tv:n. Problemet är bara att mängden ström som skickas via USB porten ör ganska liten så det tar en stund. 

Fråga i hotellreceptionen efter en adapterkonverterare vetja.