Forumet - POSITIVT: Lista de bra saker du gjort IDAG

POSITIVT: Lista de bra saker du gjort IDAG

31355 5 296
Du tänker förmodligen inte på allt det bra som du har gjort idag, därför tycker jag du listar ALLT det positiva du gjort idag! Glad

Du kanske har:
Sagt något så att den blir glad,
Hjälpt någon så att den uppskattar din hjälp
Givit någon komplimanger
Tröstat någon som är ledsen
Gett en present till någon
Du kanske till och med har borstat tänderna idag, något du inte brukar göra!

P.S. du kan gå tillbaka till tråden framöver, så du ser vad du åstadkommit! 

Spana också in:

Kul tråd!

Bra saker jag gjort idag:
  • Åkt till hundön -bra för att jag hade kul och ännu bättre för hundarna vi tog med oss som hade det ännu roligare och fick bra stimulans
  • Klappade massa hundar, berömde dem och gav dem egoboosts
  • Sa hej till busschauffören för att han såg sönderdeppad ut
  • Klippte föräldrarnas katts klor för att de inte kan och behövde hjälp med det
  • Gav en femma till en tiggare på tuben
  • Fortsatte planera kring en feministblogg jag och några finisar har startat
  • Städade lite


    Och här trodde jag att jag inte skulle komma på något alls. Borde göra en sån lista varje dag innan jag går och sover, särskilt de dagar jag tror har varit totalt värdelösa. De kanske inte alltid är så värdelösa som jag tror.

s1cce:
ssu Rodnar äh det va ba ett vanligt catch up-möte vi har varje söndag, men idag hade vi ngn tjänsteman där som föreläste om socialdemokraternas värdegrund + åsikter!
Oooh, politiskt engagerad - I like!!  Låter kul, borde också engagera mig på något sätt då jag tycker att politik är spännande. Dock vet jag inte vilket parti jag skulle vilja engagera mig i.. Vill engagera mig i flera.

Fingerprints:
Oooh, politiskt engagerad - I like!!  Låter kul, borde också engagera mig på något sätt då jag tycker att politik är spännande. Dock vet jag inte vilket parti jag skulle vilja engagera mig i.. Vill engagera mig i flera.
=) jaaa det e skitkul, för mig är det jätteviktigt. är i stort behov av att hela tiden vara social och integrera med människor och samtidigt få ut något av det, inte alltid vara med dom 4 personerna man hänger med 100% av tiden i skolan och ha samma snack. inget nytt, man känner att man verkligen är med och influerar! 

du kan engagera dig i flera! det är inga problem. funderar på det men får bli typ efter gymnasiet eller så när jag har mer tid 

s1cce: inte alltid vara med dom 4 personerna man hänger med 100% av tiden i skolan och ha samma snack. inget nytt, man känner att man verkligen är med och influerar!
Känner igen mig i detta sjukligt mycket.

s1cce: du kan engagera dig i flera! det är inga problem. funderar på det men får bli typ efter gymnasiet eller så när jag har mer tid
Jaa, men sen var det ju det här med tiid..


Men åh, du är så bra som engagerar dig, blir glad!