Forumet - Sällskapssjuk

Sällskapssjuk

177 0 4
Är det bara jag som blir deppig så fort jag inte hänger med någon? Mår liksom dåligt dagar jag inte träffar någon vän, vet inte om det beror på att jag inte trivs med mig själv. Men det är sjukt jobbigt att inte kunna vara själv utan att må dåligt. Speciellt nu under corona o distansen:/ Känner nån annan såhär?

Spana också in:


SthlmsBruden;)): Är det bara jag som blir deppig så fort jag inte hänger med någon? Mår liksom dåligt dagar jag inte träffar någon vän, vet inte om det beror på att jag inte trivs med mig själv. Men det är sjukt jobbigt att inte kunna vara själv utan att må dåligt. Speciellt nu under corona o distansen:/ Känner nån annan såhär?
Det kan vara så för att du är en person som ”speglar” personlighet, om du förstår vad jag  menar. Dom flesta människor består av deras 5 närmaste, både familj och vänner. Och när du inte träffar folk så är det som att du inte har någon ”personlighet” eller känner dig tom. Har jätte svårt för att förklara saker i ord men hoppas du förstår vad jag menar. Menar ju inte att du är personlighetslös. Jag spekulerar bara. Det kan även vara så att du är rädd för obehagliga tankar och sådant. Och därför blir det som ett försvar att vara med vänner, för att slippa tankarna. Så istället för att vara rädd. Så sätt dig ner och fundera ut vad som får dig att känna som du gör. Det är så du växer som person. Om du tycker det stämmer in på dig eller om du bara vill ha någon att prata med så får du gärna höra av dig