Forumet - Skulle du vilja träffa Rihanna?

Skulle du vilja träffa Rihanna?

403 0 7
Rihanna är bäst så är det bara, hon är sexigast, snyggast och hetast. Nu så undrar jag om du har någon relation med Rihanna? Någonting du tycker om med henne? Rihanna är ju det bästa som finns. Jag hade önskat att hon kunde faceprinta mig hårt. Hur luktar hennes rumpa?

Smilen: Rihanna är bäst så är det bara, hon är sexigast, snyggast och hetast. Nu så undrar jag om du har någon relation med Rihanna? Någonting du tycker om med henne? Rihanna är ju det bästa som finns. Jag hade önskat att hon kunde faceprinta mig hårt. Hur luktar hennes rumpa?
hon är såklart bra men ”hur luktar hennes rumpa” asså va?

Spana också in:

Vet ärligt talat inte vad Rihanna skulle kunna tillföra mig och likaså vad jag skulle kunna tillföra Rihanna? En date med henne? Möjligtvis att vi skulle kunna gå ut och äta en 3-rätters ihop. Då skulle hon lite mer ingående kunna berätta hur det är att leva och bo på Barbados eftersom jag skulle kunna tänka mig att lämna Sverige för gott för ett liv i karibiska övärlden.

Hennes röv och dess lukter får hon behålla för sig själv. Är ingen fetishist av rövlukter även om jag gillar snygga sexiga tjejrövar.

Såg henne i Stockholm 2016. Fotot är från Tele 2 Arena.  Mycket glad

rihanna-in-concert-in-stockholm-2016.jpg