Forumet - Snön

Snön

1587 1 24

Spana också in:


vikingen:
Det ska du vara glad för!   Mycket glad

Jovisst, men om folk dör på vägarna på sommaren när väglaget är optimalt hur tror du då att det ska bli i snö och halka? Jag har varit med om sådan halka att man inte ens kunnat gå på vägen utan att ramla omkull.   Ledsen
Då sitter man fint inne till det blivit bättre :) har ramlat ett flertal gånger och slagit mig gul och blå pga halka men det händer :p gillar inte hur vintern ska se så ond i media osv :o bara väder. 

the pepparkaka: Då sitter man fint inne till det blivit bättre :) har ramlat ett flertal gånger och slagit mig gul och blå pga halka men det händer :p gillar inte hur vintern ska se så ond i media osv :o bara väder.
Men hur tror du samhället skulle fungera om alla skulle tänka... aj fan, idag är det snöigt och svinhalt ute så jag stannar hemma från jobbet?

Din matbutik är stängd eller saknar varor, vårdcentralen och sjukhuset är stängt och någon ström finns inte i vägguttagen eftersom elgubbarna som ska producera strömmen ligger hemma och myser på soffan?  Coolvikingen:
Men hur tror du samhället skulle fungera om alla skulle tänka... aj fan, idag är det snöigt och svinhalt ute så jag stannar hemma från jobbet?

Din matbutik är stängd eller saknar varor, vårdcentralen och sjukhuset är stängt och någon ström finns inte i vägguttagen eftersom elgubbarna som ska producera strömmen ligger hemma och myser på soffan?  Cool


Vore spännande! Slippa allt det vardagliga och tråkiga och prova nytt x)