Forumet - S3ON goes under the radar.......

S3ON goes under the radar.......

5950 1 72
vet inte hur lång tid jag klarar mig härifrån lr så men tänkte dra eh, antagligen inte för gott men mkt kan ju hända osv

alla trollen goes with me om ingen pålitlig uppvisar ett intresse att ta över dem, PMa idag i så fall. kan ju inte skriva vilka det gäller här obv, då skulle de ju bli låsta dirr :$ men dt rör sig om ett 10-tal, varav inga är reggade i år.

och ja, KUK styrdes av mig .. nä jag vet, han var ej så jävla kul. mitt toppår var det när Adam var aktiv, var det förra året eller 2013? jag minns ej. saknar adam <3


såatteh


ha d fiiiiiiiiiiint

jag kske gör en comeback framöver fö å nå d där 100k inläggen heh.

tag hand om er under tid1 jag är borta! håll god stämning i forumet :)
Diskussionsunderlag: tror du att ungdomar.se på något vänster kommer att existera vid din sida hela vägen genom livet? Existera som att existera i dina tankar, menar jag. du behöver ej vara reggad och aktiv i forumet, men typ skänka tankar ibland etc.

 

Spana också in:


mens:
menade mer konkret.

aha men vad ska du leva av? vad ska du göra? var ska du bo? blir orolig:(
sådana tankebanor kan en inte ha, då kommer en aldrig någonstans. skulle väl inte säga att jag får en kick utav risktagandet direkt, men tror helt klart att det kan vara nödvändigt för mig dårå. människor fungerar ju annorlunda. Menar absolut inget illa med detta, men jag är inte den som vill bo, äta och arbeta i samma ort hela livet. det enkla svenssonlivet lockar inte det minsta. Vet att jättemånga trivs så, har absolut ingenting emot det, är glad för deras skull!!  

Jungman:
Mm, ennie är en annan person men om han var trollennie liksom
mitt samvete sträcker sig längre än så. om det nu ej är ennie själv så skall hen iaf ha eloge för att hen aldrig ger upp med what ever hen sysslar med, me like! (är alltså inte ett fan av hens sätt att agera men att hen agerar..) eller ja, nu vet jag ju knappt grunden till agerandet men ja, vi skall stå upp för saker vi tycker!