Forumet - Vad vill han mig?

Vad vill han mig?

222 0 12
Hej!

Det var en vacker sommardag för 3 sommrar sedan då en viss person ringde mig ochn sa att jag kommit in på ett gymasium som är rätt svårt att komma in på. Blev glad, och tog platsen. Men efter 2 år börja matte d-e och kemi b och jag tapapde suget totalt.

Jag flyttade 120 mil hem igen och bytte program och såklart skola. Min avsikt var att hoppa in i årskurs 2 hos bygg. Schema mässigt kunde jag gå årskurs 1 och 2 under samma år, då jag redan läst massssa ämnen.

Rektorn svarade med att säga att det inte gick pga. praktiken som skulle vara någon vecka i 2an. Jag fick då inte heller göra praktiken under sommarlovet. Detta för att han sa att han fick lov att anställa mer lärare. Vad då mer lärare? Man jobbar ju ffs utan skol-lärare på APU.

Sedan började han diskutera att jag skulle hoppa av gymnasiet, för det fanns ju dem som klarade sig bra utan att gå på gymnasiet. Syon som deltog i mötet hoppade till och sa att man var dum om man så gjorde. Så vad är det för rektor? Som tycker att man ska hoppa av gymnasiet?

Får då lov att gå i vanlig studietakt men 94or...

Allt gick väl bra tills idag... Vi ska nämligen ha ett ett kvartssamtal eller vad man kallar det. Och då har alla lärare samt rektor samlats och diskuterat om varje elev.


En lärare sa att jag verkade vara stressad, sedan började flera lärare hålla med. Sedan kom det upp att jag verkade vara utan vänner.

Ang. vänner beror på att jag är totalt ointresserad av att umgås med små glin som skriker och tjuter. (94or)

Och efter detta beslöt rektorn att jag ska till en psykolog, sjuksyster och sådana massa konstiga saker...


Rektorn hatar mig! Och nu ska han få mig till psykolog... vad vill han mig!?
friskola

Spana också in: