Forumet - Vilka är hetast på UM-gröten just nu?

Vilka är hetast på UM-gröten just nu?

2693 1 110

God fredag alla gulliga umisar!

Jag är ju tillbaka efter några år (!!) som inaktiv. Nu när jag dock plockat upp UMtråden (tråden, haha) så känner jag mig förvirrad av alla nick! Gråter På min tid var det helt andra som var mest aktiva och hetast (fast några rävar är ju kvar... Blink) Hjälp mig nu; vilka tycker du är de 10 hetaste flickebarnen och vilka är de 10 hetaste gossarna? Skriv också vad alla har för roll i UMfamiljen, är de den moderliga mamman, den retsamma lillebrorsan, den buttra pappan, besserwisserstorasystern osv!

Kan alla också skriva historien bakom sitt nick, blir galen på alla era konstiga namn Party Och om, vad har ni nickat förut?

TREVLIG HELG, KYSS EN ÄLG

Spana också in:


Bell:
tack! Börja du då! Argmin uppfattning är typ.. nöbby, höna, amsi, snoret, city mormor, ennie, birger, craig davids största fan, mrman, S3ON, df rqp, ceka, reben, zox.. har jag rätt? Glömmer säkert massa, men ändå..

jag och zox är väl de enda du inte sett bild på, känner mig hedrad som är med ändå


tänker inte göra någon lista själv

bra tråd i interaktionsanalysering. ungefär som en lektråd med titeln: "Vilken roll på Um har användare ovan?"

enligt lektrådar är jag smart och verbal och kan formulera och lägga orden och utrycka mig och argumentera och debattera väl. de flesta tror också att jag har en sämre uppfattning om dem än vad som är fallet. 


mynona: enligt lektrådar är jag smart och verbal och kan formulera och lägga orden och utrycka mig och argumentera och debattera väl. de flesta tror också att jag har en sämre uppfattning om dem än vad som är fallet.
Tack mynona! Det var en givande beskrivning faktiskt!
Vad är er andras profileringar? Hur ska jag komma ihåg att du är just du?