Frågor och svar om sex

28 May 2001, 00:00 214
Annat, 0 år
Question


Hej, det är så att jag har haft sex några gånger och det går bra när killen ligger på mig typ. Men nu vill både han och jag att jag ska sitta på honom och rida, men det går inte, han får inte in den i mig då. Jag vet inte varför det inte går, men jag vill jättegärna att det ska gå. Kan ni svara på detta, Snälla???

Svar

Förmodligen så blir du spänd och vad som då bland annat händer är att slidmusklerna kniper ihop sig, och då går det inte att genomföra ett samlag. Prova er fram och välj en annan ställning som ni båda uppskattar och tycker om, så kanske det kan leda till att ni längre fram kan tillämpa den samlagsställning du beskriver.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar