Frågor och svar om sex

21 Jun 2001, 00:00 350
Annat, 0 år
Question


hur går det till när man rider av en kille...jag vet att man sitter på honom, men alltså lite mer detaljerat typ...eller det är olika från par till par...för min pojkvän vill att jag rider av honom, men jag är nervös för att jag ska göra fel...och det känns verkligen jättepinsamt att fråga honom...!!

Svar

Det som är viktigt vid ett samlag är att du själv vill prova den ena eller andra ställningen, och om du inte vill - så måste du faktiskt säga honom detta. Rent praktiskt hur det går till att " rida av" en kille är att du sitter grensle över honom och för in hans snopp i din slida. Hans snopp måste givetvis vara i ett eregerat tillstånd. Sedan höjer du och sänker dig med hans snopp i din slida i den takt som du och han upplever som mest behagligt.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar